02 / 05 / 2024

Vizyon projelerle Seyhan cazibe merkezi olacak

Vizyon projelerle Seyhan cazibe merkezi olacak

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri, Zeydan Karalar'a iade-i ziyarette bulundu. Vizyon projelerle halkın karşısına çıkmaya hazırlandıklarının altını çizen Zeydan Karalar; Seyhan'ın cazibe merkezi olacağını kaydetti.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Dünya dökülüyor, Türkiye yoluna devam ediyor!

Almanya, Amerika ve İngiltere'nin altyapısı çürürken Türkiye vizyon projelerle yoluna devam ediyor. İşte Türkiye'nin çehresini değiştirecek o projeler...

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Gebze’de 2017 proje yılı olacak!

Gebze’yi modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılının Gebze için proje yılı olacağını söyledi.

Antalya vizyon projelerle çekim merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi, Doğu Garajı, Balbey, Cumhuriyet Meydanı, Yat Limanı projeleri ile kent merkezini turistlerin görmeden gitmeyeceği bir çekim merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Bursa Yıldırım, vizyon projelerle geleceğe yürüyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır'ı ağırladı. Toplantıda ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gelinen son aşamalar hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım vizyon projelerle Türkiye'ye örnek olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşı mağdur etmeden hayata geçirecekleri projelerle Yıldırım'ı Türkiye'nin göz bebeği haline getireceklerini söyledi.

Bursa Yıldırım vizyon projelerle şaha kalkıyor!

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma meclisi, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ın çehresi projelerle değişiyor!

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık'ın çehresinin vizyon projelerle değiştiğini kaydetti. Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ilçenin yatırımlar bakımından altın çağını yaşadığını belirtti.

Vizyon projelerle Seyhan cazibe merkezi olacak Haberi

Vizyon projelerle Seyhan cazibe merkezi olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a iade-i ziyarette bulundu. 


Seyhan'ın Adana'nın en büyük, Türkiye'nin de beşinci büyük ilçesi olduğunu anımsatan Barut, ilçenin 30 Mart seçimlerinden sonra CHP'nin sosyal demokrat anlayışıyla yönetilmeye başlandığını hatırlatarak, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yönetiminde ilçenin adeta kimlik değiştirmeye başladığını söyledi. İl Başkanı Barut, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda imza bekleyen dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesi, Kent Meydanı, Yeşil Vadi gibi dev projeleri biran önce yaşama geçirmek için gün sayan Seyhan Belediyesi'nin sosyal belediyecilik hizmetleri ve işçi dostu yönetim anlayışının takdire şayan olduğunu söyledi. CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, "Adana'da partimize mensup belediyelerimiz ve belediye başkanlarımız partimizin onuru ve gururudur. Belediyelerimizin hizmetleri partimizin önümüzdeki seçimlerde...