30 / 07 / 2024

Vızzıon Mimarlık Kimin

Vızzıon Mimarlık Kimin

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şefik Birkiye imzasıyla kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli Derya Güçlü Emre Küçük tarafından kuruldu.

Diba Constructıon Group Mimarlık İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Diba Constructıon Group Mimarlık İhracat İthalat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıba Moghaddamasl tarafından kuruldu.

Zyron İnşaat Temizlik Peyzaj Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron İnşaat Temizlik Peyzaj Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Düvüncü tarafından kuruldu.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Adıgüzel, Emirhan Velioğlu ve Merve Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Üner ve Ulaş Öner ortaklığıyla kuruldu.

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Banu     Çon Savaşan tarafından kuruldu. 

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

Vızzıon Mimarlık Kimin Haberi

Vızzıon Mimarlık Kimin


Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şefik Birkiye imzasıyla  kuruldu. 


Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu; 1)Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, 2) Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına ve ihalelere katılmak. Almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek, 3) Yurt içi ve yurt dışı her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek...