21 / 05 / 2024

Vlora Han sahibi

Vlora Han sahibi

İstanbul'un Sirkeci İlçesi'nde bulunan Vlora Han’ın restorasyon projesine onay çıktı. ‘Art Nouveau’ tarzında inşa edilen, tarihi yapı yenilenecek.

Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak! Çalışmayan kadınlara 7000 TL maaş!

Devletten çalışmayan kadınlara büyük destek. Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak. İşte detaylar!

Ev hanımlarına destek! Başvuru yapın sizde maaş sahibi olun! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bilindiği üzere pek çok yardımda bulunuyor. Bu yardımların kapsamı genişliyor ve artık ev hanımlarını da çatısı altına alıyor. İşte detaylar!

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında sular durulmuyor!

Defne Samyeli'nin kardeşi Sühan Samyeli, ablasıyla ev sahibi Yusuf Araz arasında geçen konuşmayı açıkladı. Araz ise Sühan Bey'in yalancı şahitlik yaptığını belirtip suç duyurusu yaptı. 

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Kemerburgaz’da yaşayan Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi. Samyeli’yi kira ödemediği için için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras,“ Defne Hanım bir buçuk yıldır kira vermiyor” dedi..

Sirkeci Vlora Han’ın restorasyonuna onay!

İstanbul'un Sirkeci İlçesi'nde bulunan Vlora Han’ın restorasyon projesine onay çıktı. ‘Art Nouveau’ tarzında inşa edilen, tarihi yapı yenilenecek.

Mimar Han Tümertekin İSÜ öğrencileriyle buluştu!

İstinye Üniversitesi (İSÜ), birçok uluslararası proje ve ödülün sahibi, dünyaca ünlü mimar Han Tümertekin’i, Topkapı kampusunda öğrencileriyle bir araya getirdi. 

Eminevim ile herkes ev sahibi oluyor!

Eminevim, geliştirdiği ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına binlerce kişi ev almak için sırada.

En çok ev hanımları ve işçiler ev sahibi oluyor!

Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubu konut sahibi yapmaya devam ediyor. Emin Üstün “İşçilerimiz aylık bin 100 lira ödeme ile konut alıyor” dedi.

Tokat Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1. Mahmut döneminde yaptırılan Paşa Han, sahibi tarafından internetten 6 milyon 500 bin liraya satılığa çıkarıldı. Zararlızade Mehmet Paşa tarafından 1752'de yaptırılan, kent merkezindeki Paşa Han, bakımsızlıktan yıprandı.

Narmanlı Han’da restorasyon başladı!

Beyoğlu’nun en eski hanlarından olan ve Erkul Kozmetik’in sahibi Mehmet Erkul ve Eteksan Tekstil’in sahibi Tekin Esen'e 57 milyon dolara satılan Narmanlı Han’da restorasyon çalışması başladı.

1991 yılında Beyaz Saray İşhanı'nın değeri 40 milyar liraymış!

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın altıda bir hisse sahibi olduğu, Beyazıt Meydanı'na bakan 200 kadar dükkanı olan Beyaz Saray İşhanı'nın 1991 yılındaki piyasa değeri 40 milyar liraymış.

Vlora Han sahibi Haberi

Vlora Han sahibi

İstanbul Sirkeci’de 20.yüzyılın başında inşa edilen Vlora Han’ın restorasyonuna izin verildi. ‘Art Nouveau’ tarzında yapılan binanın projesi anıtlar kurulu tarafından kabul edildi.

Hürriyet'ten Fırat Alkaç'ın haberine göre, harabeye dönmüş, dış cephesindeki cumbaların yıkılmaması için altlarına destekler konulan han yenilenecek. Vlora Han’ın mülkiyetinin büyük bölümünü işadamı Oğuz Başıbüyük, satın almıştı. 

Projeyle ilgili konuşan Başıbüyük, “Binayı alırken bir biblo satın alır gibi hissettim kendimi. Binanın tamamı bana ait olmadığı için üç yıldır restorasyon yaptıramadım. Ancak şimdi projelerimiz kabul edildi” ifadelerini...