12 / 05 / 2024

VN Kartal son durum

VN Kartal son durum

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

VN Kartal Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

VN Kartal Projeis inşaatına önümüzdeki aylarda başlanacak. 848 adet konuttan ve 7 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, VN Kartal 13 soruda tüm detaylarıyla…

VN Kartal nerede? VN Kartal fiyat listesi!

VN Kartal nerede sorusunun yanıtı ve VN Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor!

VN Kartal projesiyle 884 yeni konut geliyor. Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan VN Kartal projesi 664 milyon 518 bin 430 TL'ye mal olacak.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi!

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 340 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

VN Kartal son durum Haberi

VN Kartal son durum

Neva Prestij Yapı hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje VN Kartal adıyla inşa edilecek. Neva Prestij Yapı VN Kartal projesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Esentepe Mah., 10535 Ada, 324 Parsel üzerinde yükselecek. Projenin maliyeti 664 milyon 518 bin 430 TL olarak açıklandı.

VN Kartal projesinde 884 konut ve 11 adet dükkan yer alacak. Projenin arsa alanı 19 bin 45 metrekare, inşaat alanı ise 113 bin 109 metrekare olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen VN Kartal projesinde şu an için yıkılacak bir yapı bulunmuyor. Söz konusu proje kapsamında A Blok, B1 -B2 -B3 Blok, C1 -C2 -C3 Blok olacak şekilde 7 adet blok inşa edilecek. 

Her bloğun altında yer alan bodrum katların tamamen otopark olarak kullanılacacağı VN Kartal'da...