29 / 04 / 2024

Vodafone Arena çatısı

Vodafone Arena çatısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena'nın çatısı 10 günde monte edilecek!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Fikret Orman, stat çatısının 10 gün içinde yerine monte edilmesini beklediklerini söyledi.

Vodafone Arena'nın çatısı 1 ayda yükselecek!

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena’da, çatı kaldırma işleminin yüzde yüz güvenlik ön planda tutulacağı için sürecin uzayabileceği ve işlemin tam olarak bitmesinin 1 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

Vodafone Arena'nın çatısı için kritik günler başladı!

Beşiktaş’ta gözler bugün başlanacak çatının kaldırılması işlemine çevrildi. İlk 7- 8 gün çok kritik olacak. Umut Güner, “Çatının kaldırılması işlemine bugün başlıyoruz" dedi.

Vodafone Arena’da kritik günlere gelindi!

Çatı konusunda sona gelindiğini belirten Orman, “İmalat bitti son kontroller yapılıyor. Bu normal bir çatı değil halatlarla yapılıyor. Önümüzdeki hafta çatı kaldırılacak. Ondan sonra yokuş aşağı gideceğiz” dedi.

Vodafone Arena'nın çatısı bir dünya rekoru!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın Genel Müdürü Selçuk İz "Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi, bir dünya rekoru" dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yükseklik sorununu İBB ile aşacağız!

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Vodafone Arena'ya çatı mı yapılıyor?

Siyah-beyazlıların ruhsat aldıkları projede, Boğaz’a bakan kale arkasının üstünün açık olduğu, ancak inşaatın usule uygun gitmediği fark edildi. Bu konuda bilgi alınması için Başkan Fikret Orman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne davet edildi.

Vodafone Arena'da çatı inşaatı başladı!

BEŞİKTAŞ 'TA tüm camianın bitirilmesini büyük bir sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena 'daki yapım çalışmalarında büyük aşama kaydedildi.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Vodafone Arena, Katar'a örnek olacak!

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena çatısı Haberi

Vodafone Arena çatısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yenilenen Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini 2 metre arttırarak 28 metre, çatı yüksekliğini de 4 metre arttırarak 38 metre olarak düzenleyen Koruma Kurulu kararını onayladı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısının 4. birleşimi, belediyenin Saraçhane'deki binasında gerçekleşti.


Meclis'te Vodafone Arena'nın çatısına ilişkin imar planı değişikliği teklifi gündeme geldi. Teklifi içeren komisyon raporu, Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.


Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun 8 Aralık 2016'da aldığı, yenilenen Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı yüksekliğine ilişkin kararı da onaylandı.


Alınan karara göre, yenilenen Beşiktaş Vodafone Arena'nın 26 metre olan deniz seviyesine göre yüksekliği 2 metre arttırılarak 28 metreye, 34...