02 / 05 / 2024

Vodafone Arena en son görüntüler

Vodafone Arena en son görüntüler

Beşiktaş'ın tarihi İnönü Stadı'nın yerine yapılan Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kulübün internet sitesinden yayımlanan fotoğraflarla inşaatta gelinen son nokta kamuoyu ile paylaşıldı...

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena en görkemli stat olacak!

"Türkiye'nin spor gazetesi Fotomaç, Boğaz'ın incisi Vodafone Arena'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a konuk oldu. Orman, stadla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena en geç 30 Nisan'da açılacak!

Beşiktaş yönetimi, yapımında artık sona gelinen Vodafone Arena'yı en geç 30 Nisan'da açmayı planlıyor. Beşiktaş o tarihte ligin 31. hafta karşılaşması için Kayserispor'u konuk edecek.

Vodafone Arena dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak!

Türkiye’deki 10’uncu yılını kutlayan Vodafone’nin ‘pazarlama mühendisi’ lakaplı Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, "Vodafone Arena Stadyumu dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak." dedi.

Vodafone Arena’nın açılış tarihi belli oldu mu?

Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılış tarihini en kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, “Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat işi aceleye gelmez. " dedi.

Vodafone Arena en son görüntüler Haberi

Vodafone Arena en son görüntüler

Beşiktaş'ın tarihi İnönü Stadı'nın yerine yapılan Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


Siyah-beyazlı kulübün yeni stadında inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.Kulübün internet sitesinden yayımlanan fotoğraflarla inşaatta gelinen son nokta kamuoyu ile paylaşıldı.