30 / 04 / 2024

Vodafone Arena koltuk montajı

Vodafone Arena koltuk montajı

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena'nın koltuk dizilimi kombine kart satışlarını durdurdu!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, fazladan koltuk eklenmesi ve bu koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerekliliğinden dolayı satışlara 10 gün ara verildiği bildirildi.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena'nın çatısı 1 ayda yükselecek!

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena’da, çatı kaldırma işleminin yüzde yüz güvenlik ön planda tutulacağı için sürecin uzayabileceği ve işlemin tam olarak bitmesinin 1 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

Vodafone Arena'nın çatısı yerleştiriliyor!

Vodafone Arena'da kurulumu tamamlanan çatı yükseltilmeye başlandı. Stat inşaatının en kritik aşamalarından biri olan çatının yerine yerleştirilmesinin ardından koltuk montajları ve çimlendirme başlayacak.

Vodafone Arena'da kritik haftaya girildi!

Vodafone Arena'nın yapımının durdurulmasına neden olan çatı inşaatında son aşamaya gelindi. Çatı iskeleti, önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, ardından 1 hafta içinde yerine oturtulacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı kaldırma işlemi yapılıyor!

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena’nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena koltuk montajı Haberi

Vodafone Arena koltuk montajı

Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #HasretBitiyor isimli kampanyasıyla kutluyor.


Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti. 


İnşaatta sona yaklaşılırken, bu süreci Beşiktaş taraftarıyla kutlamak isteyen Vodafone, #HasretBitiyor kampanyası altında "Bu Koltuklar Şahit" isimli dijital bir proje hayata geçirdi.


Proje kapsamında "bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr" adresine giren taraftarlar, burada istedikleri tribünleri seçerek, boş koltukların üzerine orada yaşadıkları anıları bırakabilecek. Eklenen tüm anılar, ziyaretçiler tarafından okunabilecek ve dileyenler bu anıları sosyal medya üzerinden de paylaşabilecek. Böylelikle, tribün anıları bir çeşit dijital müzeye dönüştürülmüş olacak.


Koltuk montajıyla beraber Vodafone Arena'nın geri sayıma geçişi için web sitesi içeriğiyle örtüşen bir reklam filmi de hazırlandı. 


Filmde, stat işçilerinin koltukları tek tek monte edişi görüntülenirken,...