11 / 05 / 2024

Vodafone Arena yılbaşı parti

Vodafone Arena yılbaşı parti

Beşiktaşlılar, yapımına devam edilen Vodafone Arena’da yılbaşı partisinde buluştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yılbaşı partisinde açıklamalarda bulundu..

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Trend Arena yılbaşında açık mı?

Trend Arena, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trend Arena yılbaşında açık mı? Trend Arena yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Trend Arena 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Arena Park yılbaşında açık mı?

Arena Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park yılbaşında açık mı?Arena Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Arena Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone Arena yılbaşı parti Haberi

Vodafone Arena yılbaşı parti

Beşiktaşlılar, yapımına devam edilen Vodafone Arena’da yılbaşı partisinde buluştu.Organizasyonda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Veli ve Mustafa’nın Beşiktaş’da kalmalarını istiyoruz. Birer teklifte bulunduk. Gitmek isteyen varsa da diyecek bir şey yok. Kaybedenin biz değil gidenin olacağını söylemek isterim" dedi.


Yapımına geçen yıl Aralık ayında başlanılan ve kaba inşaatı biten Vodafone Arena’da yönetim kurulu, iş ve sanat dünyasından birçok isim, futbolcular yeni yılı kutladı. Parti öncesi açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlılar sayesinde stadı yaptıklarını, 146 locadan 6 tane satılmayan loca kaldığını belirterek, bugün yaptıkları yeni yıl kutlamasında kalbi siyah-beyaz atanları toplamak istediklerini belirtti. Orman, “Bu stat Beşiktaşlıların stadı. Bu stada en büyük katkıyı sağlayanlar da yine Beşiktaşlılar. Yaklaşık 146 tane locamız var. 6 locamız kaldı satılmayan....