05 / 05 / 2024

Vodafone Arenaçatı işlemleri

Vodafone Arenaçatı işlemleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan müjde geldi. Orman yapımı devam eden Vodafone Arena'nın açılışında Barcelona ile karşılaşmak istediklerini söyledi.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Vodafone Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

10 Nisan tarihinde açılışı gerçekleştirileceği duyurulan Vodafone Arena Stadı'nda çalışmalar sona yaklaştı.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arenaçatı işlemleri Haberi

Vodafone Arenaçatı işlemleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan müjde geldi. Orman yapımı devam eden Vodafone Arena'nın açılışında Barcelona ile karşılaşmak istediklerini söyledi. Arena'da çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Orman, "Bu hafta çatıyı tavanda görmeye başlarız" diye konuştu. Orman aldıkları sonuçlarla ilgili olarak, "Beşiktaş'ı şişiriyorlar, şişiriyorlar, şişiriyorlar. Biz sadece seyir zevki güzel bir oyun seyrettirmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı. Orman taraftara da çağrıda bulunarak, "Lider bir takım olarak 5-6 bin kişiye oynamamız ayıp oluyor. Taraftarımız bize daha fazla destek vermeli" diye...