05 / 05 / 2024

Vodafone Arenane zaman açılacak

Vodafone Arenane zaman açılacak

Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de 5 gol 9 asistlik bir performans sergileyen Sosa, Yeni Şafak'a açıklamalarda bulundu. İşte Arjantinli yıldızın Yeni Şafak'a yaptığı özel açıklamaları...

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

BJK, Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Futbol Takımı, kısa zaman sonra maçlarını oynamaya başlayacağı yeni stadı Vodafone Arena'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle...

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin “Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Arena Stadyumu ne zaman açılacak?

Vodafone Arena'da inşaatın tamamlanması için geri sayım sürerken Beşiktaş camiasını da büyük bir heyecan sardı. Yönetim ise açılış organizasyonu için çalışmalarına şimdiden başladı...

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Fikret Orman ve ekibi, Vodafone Arena'yı Beşiktaşlılar için çok özel olan bir günde açacak. Yönetim, 19 Mart 2016'da ligde oynamayı planladığı Antalyaspor maçı ile yeni stadını hizmete sunacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatı ne zaman bitecek?

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena'nın çatısı ne zaman kaldırılacak?

Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili de bilgi veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Talihsiz bir kaza yaşadık. O kazanın yaralarını sardık. Çatıyı herhalde 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız" dedi.

Vodafone Arena ne zaman bitecek?

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunda maçlarını kendi stadında oynamak isteyen Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatına yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Vodafone Arena ne zaman bitecek?

Vodafone Arena ne zaman tamamlanacak?

Vodafone Arena'da yapım çalışmaları sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Vodafone Arena Eylül'de tamamlanacak!

Vodafone Arena'da yapım çalışmaları sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Vodafone Arena Stadı Ekim'in sonunda tamamlanacak!

Vodafone Arena Stadı ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'nın ne zaman tamamlanacağı tam bir yılan hikayesine döndü.

Vodafone Arena son hali böyle!

Vodafone Arena inşaatının son hali nasıl? Vodafone Arena ne zaman açılacak? Vodafone Arena canlı yayın izle linki nerede? Vodafone Arena, Ocak 2015 itibariyle ne durumda? Vodafone Arena Stadı'nda neler olacak? İşte cevaplar...

Vodafone Arenane zaman açılacak Haberi

Vodafone Arenane zaman açılacak

Süper Lig'de özellikle son haftalarda attığı kritik gollerle Beşiktaş'ın zirvede yer almasında önemli katkıda bulunan Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inancı tam. Başarılı oyuncu, siyah-beyazlı takımın geçen yıla oranla şampiyonluk yarışında çekiştiği Fenerbahçe ile tecrübe olarak dengelerin eşitlendiğine vurgu yaparken, yapımı tamamlanan ve 11 Nisan'da ilk kez Bursaspor maçıyla 'merhaba' diyecekleri Vodafone Arena'da ilk kez forma giyen oyuncu grubu olarak tarihe geçeceklerini söyledi. Kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendiren ve bir çok konuda açıklamalarda bulunan Sosa, şampiyonluk yarışında da Beşiktaş'ı avantajlı görüyor. İşte Arjantinli yıldızın Yeni Şafak'a yaptığı özel açıklamaları:


Sezon sonu yaklaşıyor. Camianın şampiyonluk beklentisi yüksek. Neler söyleyeceksin?


Bu çok güzel. İşin final kısmına yaklaştık. Çok güzel hisler var içimizde ve çok güzel gidiyoruz. Şu anda bir milli...