28 / 04 / 2024

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu güzergahı

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu güzergahı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü koşulacak. 21,1 kilometrelik parkurda koşulacak yarı maraton ve 10 kilometre yarışı, saat 09.00'da başlayacak...

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan'da!

Hilton Istanbul Bomonti Hotel' de düzenlenen toplantıda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' nun ilk kez düzenleneceğini hatırlattı...

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi borsa satışta! İşte 21 Haziran BIST 100 endeksi kapanış değeri!  

Borsa İstanbul, yarınki Merkez Bankası PPK toplantısı öncesi gelen satışlarla günü ekside kapadı. Endesk yüzde 1,23 oranında değer kaybederek 5 bin 186 puana kadar geriledi.

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından gerçekleştirilen, N Kolay'ın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen İstanbul Yarı Maratonu yarın koşulacak. Parkur ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den!

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim?

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlıyor..

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları!

Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığında hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

İnşaat sektörü Vodafone ile yarına hazırlanıyor!

Vodafone, Türkiye’nin dijital röntgenini çekmeye devam ediyor. Kurumların ardından sektörleri de mercek altına alan Vodafone, ilk olarak Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün dijitalleşme haritasını çıkardı.

İstanbul'da bugün trafiğe kapanacak yollar!

2015 Vodafone İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla yarın Eyüp, Fatih ve Zeytinburnu'nda bazı yollar saat 08.00'den yarış bitimine kadar kapatılacak.

İstanbul'da 26 Nisan'da trafiğe kapanacak yollar!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 2015 Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle, saat 08:00'den yarış bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak, ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Yapı Fuarı bu yıl 111 bin ziyaretçi ağırlayacak!

Bu yıl 38'incisi düzenlenecek olan dünyanın en büyük 5 yapı fuarından Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul yarın kapılarını açıyor. 111 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda önde gelen şirketlerin yeni teknolojileriyle boy gösterecek.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu güzergahı Haberi

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu güzergahı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü koşulacak. 


Tarihi Yarımada'da belirlenen Eyüp ile Yenikapı arasındaki 21,1 kilometrelik parkurda koşulacak yarı maraton ve 10 kilometre yarışı, saat 09.00'da başlayacak. Deniz seviyesinde ve düz bir parkurda gerçekleştirilecek yarışa yaklaşık 5 bin atletin kayıt yaptırdığı aktarıldı.


Yarışa katılacak sporcular, bugün ve yarın 10.00 ile 18.00 saatleri arasında, etkinliğin başlangıç noktası olan Balat, Eski Galata Köprüsü üstünde (Or-Ahayim Hastanesi yanı) kurulacak dağıtım stantlarından göğüs numarası, çip, tişört ve çantalarını alabilecek.


- Parkur dikkati çekiyor


Vodafone İstanbul Maratonu'nun ters baharında koşulacak yarı maraton, parkuru ile dikkati çekiyor.


Deniz seviyesinde ve düz bir yolda koşulacak yarı maraton, en iyi dereceyi elde etme ve dünya rekoru kırma açısından ideal bir parkura sahip. Bu...