30 / 04 / 2024

volkan bozay AB uyum politikaları

volkan bozay AB uyum politikaları

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

Rusya - Ukrayna krizi Çimento sektörünü vurdu! Kriz kapıda!

Türkiye çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, “Rusya- Ukrayna krizinin çimento sektörünü nasıl etkilediğini açıkladı. İşte konu ile ilgili dikkat çeken detaylar...

Çimento sektörü iç piyasadaki maliyet artışını ihracatla dengeledi!

Çimento sektörünün çatı birliği olan TÜRKÇİMENTO’nun CEO’su Volkan Bozay, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çimento sektörü ihracatta atağa geçti!

TÜRKÇİMENTO CEO'su Volkan Bozay, çimento sektörünün 115 milyon ton toplam üretim kapasitesine sahip olduğuna dikkat çekti. Bozay, sektördeki büyümenin de altını çizdi.

Volkan Bozay: AB uyum politikalarını yakından takip ediyoruz!

7. İstanbul Karbon E-Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay Türk çimento sektörünün uyum süreci çerçevesinde Avrupa Birliği iklim ve çevre politikalarını yakından izlediğini kaydetti.

Volkan Bozay kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Volkan Bozkır: Suriye'de evler ve okullar inşa edeceğiz!

Avrupa Birliği (AB) ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Suriye’de sığınmacıların geri dönebileceği bir güvenli bölge oluşturmak istediklerini belirterek, "Bunun için ABD ile bir anlaşma var" dedi.

İzmir'de AB Bakanlığı Ofisi açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Rifat Sait, 19 Şubat'ta İzmir'de Avrupa Birliği Bakanlığı Ofisi açılacağını açıkladı. Sait, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti.

Enerjide AB'ye en çok yardımcı olan 3 ülkeden biriyiz!

Taner Yıldız, "Avrupa Birliği’ne siyasi nedenlerle girememiş olabiliriz ama enerji başlığı açılmamış olmasına rağmen 28 AB ülkesine en çok yardımcı olan 3 ülkeden biriyiz" dedi.

AB Grup, Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup inşaat, Günesli'de 35 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği AB Yasam Evleri projesinin hemen ardından Nişantaşı'nda 'Bayrak Konakları' projesine başladı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor!

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek AB çevre müktesebatında gerekse ulusal çevre mevzuatında kapsamlı değişiklikler gerçekleşen AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi’ni güncelliyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi!

AB Yaşam Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 dubleks olarak dizayn edildi. Proje 6 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde bulunuyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri iletişim!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği AB Yaşam Evleri AB Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor.

volkan bozay AB uyum politikaları Haberi

volkan bozay AB uyum politikaları

Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği organizasyonu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 7. İstanbul Karbon E-Zirvesi dijital ortamda yapıldı. “İklim Dirençli Türkiye İçin Yeşil Toparlanma Atık ve Enerji Yönetiminin Rolü” temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu moderasyonunda yapıldı. 

TÜRKÇİMENTO'nun Altın Sponsorluğu üstlendiği etkinlikte “Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda önemli açıklamalar yapan TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, çimento sektörünün ülkemizdeki yürürlükte bulunan karbon emisyon mevzuatına tam uyum sağladığını dile getirdi. Volkan Bozay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Enerji verimliliği konusunda sektörümüzdeki diğer önemli konu da atık ısı geri kazanımıdır. Çimento üretim süreçlerinde oluşan ve fabrika ana bacasından atmosfere atılan sıcak gazların enerjisi, atık ısı geri kazanımı tesisleri sayesinde elektrik enerjisine dönüştürülüyor. Hali hazırda 16 fabrikadaki 25 hatta 141,5 MW...