15 / 05 / 2024

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Doldur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Beşiktaş, Muradiye Mahallesi'nde kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı ve Volkan Hasaltun ortaklığında kuruldu.

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Deluxe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Enginyurt ve Volkan Enginyurt ortaklığında kuruldu.

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ulusoy tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Volkan Tuncagil tarafından kuruldu.

Kube İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kube İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Volkan Aslanbaş tarafından kuruldu.

Valens Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Valens Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Volkan Kaya ve Hareket Tarım Ürünleri ve İnşaat Ticaret Sanayi tarafından kuruldu.

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Kantaş tarafından kuruldu.

Mase Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mase Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Volkan Mazman tarafından kuruldu.

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Şile’de 150 bin TL sermaye bedeli  ile Benan    Esengül ve Volkan Esengül tarafından  kuruldu.

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile MErter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Doldur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...