21 / 05 / 2024

Volkan Öner

Volkan Öner

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Baydöner bu yıl şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda yapılan bu emlak alım satım işlemi için tarafların belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar?

Öz Volkan Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Volkan Yapı İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Çiliger tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner Bakü'de restoran açtı!

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

Kasap Döner yeni restoranını Bakü'de açtı!

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da 28 restoranı bulunan "Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan Kasap Döner, son restoranını Bakü'de hizmete açtı.Kasap Döner, yıl sonu itibariyle 60 şubeye ulaşmayı planlıyor

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Tapu harcı döner sermaye 2015!

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde taraflar, belli miktarlardaki masrafları ödemek ile mükellef oluyor. Bu masraflar arasında yer alan tapu harcı döner sermaye 2015 ne kadar?

Bereket Döner dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracak!

67 şubeye ulaşan Bereket Döner Hadımköy’deki fabrikasına sığmıyor. Genel Mütdür Nezif Emek “6 aydır arsa arıyoruz. Dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracağız” dedi.

Baydöner Çanakkale'de şube açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Çanakkale Burda AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Doldur Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Doldur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Beşiktaş, Muradiye Mahallesi'nde kuruldu.

Volkan Öner Haberi

Volkan Öner

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.


Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yiyecek ve içecek servisleri, restaurant, bar, gece kulübü, kafeterya, pide salonu, lokanta açmak işletmek, kiralamak başkalarına kiraya vermek, franchising vermek, 2)Her türlü et ve et mamulleri, tavuk ve tavuk mamulleri, bilumum deniz ürünleri, gıda maddeleri yaş meyve, sebze, tahıl, bakliyat, baharat bitkileri, çiçek, orman ürünleri, tarımsal ürün, muhtelif hayvan yemleri, çeşitli konserveler, meyve suları, alkollü ve alkolsüz içecekler, bitkisel yağlar, çay, şeker, çikolata, reçel, zeytin, fındık, üzüm kahve ve bilumum tarım ürünlerinin imalatı toptan perakende alımı satımı pazarlama ticaret ve mümessilliğini yapmak ithal...