03 / 05 / 2024

volkan turizmi

volkan turizmi

80’i aşkın sönmüş volkanı bulunan Kula, turizme açılıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, volkanları turizme açmak için Türkiye ve dünya çapında bir tanıtım atağı yapacaklarını kaydetti.

Meditravelist Sağlık Turizmi Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meditravelist Sağlık Turizmi Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Celale Tangül Özcan tarafından kuruldu. 

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şit tarafından kuruldu. 

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ammar Hafez tarafından bugün Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

Volkan Peker Zemin Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Peker Zemin Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Peker tarafından kuruldu.

Volkan Konak Kıbrıs'tan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sık sık konser için gittiği KKTC'den ev aldığını açıkladı. Konak, "Bir ayağım hep Kıbrıs'ta. Artık konserler geldiğimde kendi evimde kalacağım. Mağusa'dan ev aldım" dedi.

Volkan Kılıç İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kılıç İnşaat Limited Şirketi Volkan Kılıç ve Ethem Sevinç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kastamonu'da kültür turizmi canlanacak!

Kastamonu Belediye turizmi canlandırmak için çalışmalar başlattı. arihi konaklar, çarşılar, sokak sağlıklaştırmaları ve meydan projeleriyle kültür turizmi yeniden hayat bulacak.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Avukat Hasan Kakşi, Volkan Demirel’e açtığı villa davasını kazandı!

Avukat Hasan Kakşi, ünlü kaleci Volkan Demirel’e açtığı davayı kazandı. 4 yıl süren vekalet savaşı Demirel’in cebini yaktı.

Volkan Demirel, Moussa Sow'a evini verdi!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.

volkan turizmi Haberi

volkan turizmi

80’i aşkın sönmüş volkanı bulunan Kula, turizme açılıyor. Jeopark ilan edilen bölgenin Manisa ekonomisine katkı sunacağı öngörülüyor. 


Volkanları turizme açmak için Türkiye ve dünya çapında bir tanıtım atağı yapacaklarını kaydeden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Türkiye, sönmüş volkanları ile dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor. Bir yanardağın tüm evrelerini araştırmayı, dünyanın en eski ayak izini yerinde görmeyi veya hobi olarak doğa turları yapmayı dileyenleri Kula'ya davet ediyoruz. Jeoparkımıza tursitleri çekmek için kapsamlı bir marka şehir faaliyeti yürütüyoruz. Türkiye, deniz-kum-güneş odaklı turizmin yanında daha katma değerli olan kültür ve doğa turlarına gerek duyuyor. Atıl değerlerimizi ortaya koyuyoruz." dedi. 


UNESCO Jeoparkı 

Antik dönemin önde gelen fikir adamlarından Strabon'un Geographika adlı eserinde 'Katakekaumene-Yanık Ülke' olarak tanımladığı Kula, 300 kilometrekarelik alanıyla 80’i aşkın volkan konisi,...