05 / 05 / 2024

Volkswagen Golf R fiyatı

Volkswagen Golf R fiyatı

Yeni Golf R, 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru ile dikkat çekiyor! Volkswagen Golf R'de son dakika! Resmen belli oldu, sakın kaçırmayın! Peki, Volkswagen Golf R fiyatları ne kadar? Volkswagen Golf R kaç TL? İşte 12 Ağustos 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi...

Volkswagen Golf R fiyatlarında son dakika! Temmuz'a özel fiyatlar belli oldu! 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Golf R, 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru ile sürücülerin beğenisini toplamayı başarıyor. Peki, Volkswagen Golf R fiyatları ne kadar? Volkswagen Golf R kaç TL? İşte 9 Temmuz 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi...

Volkswagen Golf R Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Yeni Golf R modelini Türkiye'de satışa sunuldu. Peki modelin fiyat listesi ve özellikleri nasıl? İşte Volkswagen Golf R hakkında merak edilen herşey haberimizde... 

Volkswagen Golf Nisan 2024 fiyatları tek tek açıklandı! Sıfır araçlarda şok! Golf fiyat listesi...

7’den 70’e herkes tarafından çok sevilen Volkswagen Golf, Nisan 2024 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Volkswagen Golf fiyatları bu ay kaç TL oldu? İşte Golf fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyat listesi! Golf 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Golf 30 Mart 2024 fiyat listesi

Volkswagen markasının en çok beğenilen otomobil markası Golf fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yeni hali tanıtılan Golf otomobil modelinin fiyat listesi ne oldu? İşte 30 Mart 2024 Golf fiyat listesi.

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Volkswagen Golf ile aynı segmentte yer alan Kia Ceed HB, ciddi rakipleri olmasına rağmen iddialı fiyat seçenekleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Volkswagen Golf 2023 fiyat listesi

Türkiye'de en çok satan otomobillerinden biri olan Volkswagen Golf 2023 fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte Volkswagen Golf Ağustos 2023 fiyat listesi!

Volkswagen Golf hayranlarını üzecek haber! Sona eriyor!

Dünyanın en tutulan otomobil markalarından biri olan Volkswagen’in sevilen modeli Golf ile ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

Volkswagen Golf'ün bu fiyatı herkesi şaşırttı! İşte 06 Haziran fiyat listesi ve özellikleri

Türkiye'de büyük bir kesimin severek aldığı Volkswagen'in Golf modeli Haziran 2023 fiyatı merak edilen arabalar arasında. Yol tutuşu ve sürüş konforu yüksek Volkswagen Golf'ün özellikleri ve fiyat listesi için haberimizi okuyun.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Volkswagen Caddy ÖTV’siz mi alınacak? Volkswagen Caddy ÖTV kaldırıldı mı? 2023 Volkswagen Caddy ÖTV’siz fiyatı!

Volkswagen Caddy için ÖTV kalktı mı? Volkswagen Caddy 2023 ÖTV muafiyetli fiyat listesi belli oldu mu? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

Cumhurbaşkanı onayladı! Artık Volkswagen Caddy’i ÖTV’siz alabilirsiniz! İşte vergisiz fiyatı!

ÖTV indirim haberi gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar pek çok araca ÖTV'siz olarak erişebilir. O araçların içinde Volkswagen Caddy de yer almaktadır. İşte ÖTV’siz Volkswagen Caddy fiyatları!

Ticari araç sınıfının gözdesi Volkswagen Transporter Pikap’a tamı tamına 43 bin TL indirim geldi!

Ticari araç konusunda en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen, Transporter Pikap modeliyle büyük ses getirdi. Volkswagen, her ay olduğu gibi bu ay da araç modellerinin fiyatını açıkladı ve bu kapsamda, Transporter Pikap’a 43 bin TL indirim geldiği görüldü.

Volkswagen Transporter modellerinde görülmemiş indirim! Transporter modellerine tamı tamına 52.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç piyasasında en çok tercih edilen marka ve modellerden biri olan Transporter Kombi'ye mayıs ayına özel tam 52.500 TL'lik indirim geldi. Ticari araç almak isteyen kişiler Volkswagen Transporter modellerine yapılan indirim sonrası aracın güncel fiyatını merak ediyor.

Volkswagen Touareg'e tam 409.400 TL’lik zam yapıldı! Touareg’in yeni fiyatına çok şaşıracaksınız!

Mayıs ayına girilmesiyle beraber Türkiye’deki tüm araç markaları tek tek yeni fiyatlarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda, Volkswagen de yeni fiyatlarını paylaştı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Touareg’e tamı tamına 409.400 TL’lik zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Golf R fiyatı Haberi

Volkswagen Golf R fiyatı

Yeni Golf R, 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru ile piyasaya sürüldü. Tüm çekiş gücünü minimum kayıpla 4 tekerleğe ileten 4MOTION çekiş sistemi ve dördüncü evrim seviyesine erişen 7 ileri Çift Kavramalı Şanzıman “DSG” ile, Golf R, 0'dan 100 km/s'ye sadece 4,7 saniyede çıkarken, azami 270 km/s sürate ulaşabiliyor.

Drift modu ile dikkat çeken Golf R, bu mod sayesinde; dört tekerlekten çekiş avantajının yanında arkadan itişli otomobillerin eğlencesini de kullanıcısına yaşatıyor. Golf R'de Akrapovic imzalı titantyum egzoz sistemi ve Adaptif Şasi Kontrolü (DCC) de bulunuyor.

Yeni Golf R, 235/35 R19 lastiklerle çevrili 'Estoril' alüminyum alaşımlı jantlarıyla sürücülerin odak noktası olmayı başarıyor. 4...