22 / 05 / 2024

Votorantim çimento pazarındaki payı

Votorantim çimento pazarındaki payı

Türkiye ' ye 2012 yılında giren Votorantim Çimento, dünyanın en büyüklerinden biri. 54 milyon ton çimento kapasitesi bulunan şirketin Türkiye ' de U tesisi bulunuyor...

Çimento sektöründeki fırsatçılığa tepki büyüyor!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş devam ederken, tepkiler de çığı gibi büyüyor. İnşaat sektörünü krize sürükleyen maliyet artışları, sektörü resmen salladı. Konuyla ilgili sosyal medyandan tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Her beş motosikletten birini Honda satarak, satışlarını ikiye katladı!

Honda Motosiklet, Türkiye motosiklet pazarındaki liderliğini 9’uncu senesinde de sürdürüldüğü açıklandı. 

Nissan Ariya Nismo modelini tanıttı! İşte Nissan Ariya Nismo'nun özellikleri...

Nissan, Ariya e-4orce SUV'u temel alarak geliştirilmiş bir versiyonu olan Ariya Nismo'nun tanıtımı ile elektrikli araç pazarındaki en son girişimini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Türk demir-çelik sektörü Avrupa’da toparlanmaya başladı

Türkiye demir-çelik sektörü, Afrika pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken Avrupa pazarında da toparlanmaya başladığı kaydedildi. Türkiye’nin 2023 senesi Ekim ayı ihracatı yüzde 7,4 otranında artış ile 22,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde: Ev fiyatları dibe düştü 

Kira artışlarını sınırlayan yasal düzenlemeler, banka kredilerini sınırlayan düzenlemeler ve mevduat talebinin azalması, konutları yatırım aracı olarak görmeyi zorlaştırdı. İkinci el konut pazarındaki ilan sayıları hızla artarken alıcı bulmak giderek daha da zor bir hale geldi.

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Bu otomobilin sıfırı Türkiye'de sadece 390 bin TL’ye satılacak

Otomobil pazarındaki fiyat yükselişlerinin devam etmesinin ardından Çinli otomobil markasından sürpriz bir hamle geldi. İşte sadece 390 bin TL’den satışa çıkacak olan o model…

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Kia Rio’ya dev zam! Tamı tamına 99 bin TL zam geldi! Kia Rio’nun yeni fiyatı ne kadar oldu?

Temmuz ayına girilmesinin ardından Türkiye pazarındaki tüm otomobil üreticileri tek tek fiyat listelerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda, fiyatlarını güncelleyen Kia, Rio modeline tam 99 bin TL zam yaptı.

Jaguar I-Pace fiyatları açıklandı! 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Jaguar, elektrikli araç pazarındaki iddiasını artırmak için ürettiği son modeli I-PACE'in fiyatlarını resmen duyurdu. Jaguar I-Pace fiyatlarında son dakika! Jaguar I-Pace ne kadar? 11 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Votorantim çimento pazarındaki payı Haberi

Votorantim çimento pazarındaki payı

Türkiye'ye 2012 yılında giren Votorantim Çimento, dünyanın en büyüklerinden biri. 54 milyon ton çimento kapasitesi bulunan şirketin Türkiye'de U tesisi bulunuyor. Türkiye'de çok başarılı bir performans gösterdiklerini ve geçen yıl 469 milyon liralık gelire ulaştıklarını ifade eden Votorantim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Şefik Tüzün, büyük bir potansiyel vaat eden Türkiye pazarında sürdürülebilir büyümeyi hedeflediklerini belirtiyor. 


'MERKEZİ Brezilya'da bulunan Votorantim, 54 milyon ton çimento üretim kapasitesiyle dünyanın ilk 10 çimento üreticisi arasında yer alıyor. 2012 yılında Türkiye pazarına adım atan Votorantim'in çimento pazarındaki payı yüzde 5'e ulaşıyor. Bir asırlık sanayi tecrübesi olan, 5 kıtada, 20'den fazla ülkede, 7 ayrı sektörde faaliyet gösteren Votorantim 40 binden fazla kişiye doğrudan istihdam sağlıyor. 

Türkiye çimento pazarında iddialı olduklarını söyleyen Votorantim Yönetim Kurulu Başkan...