22 / 05 / 2024

Walid Mohamed K

Walid Mohamed K

Hele Bağdad Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walid Mohamed K tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Fatih, Mollagurani Mahallesi'nde kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hazam Mansour Ademhızam ve Mustafa Mohamed ortaklığında kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohamed Alı Fadhlaouı tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

Walid Mohamed K Haberi

Walid Mohamed K

Hele Bağdad Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walid Mohamed K tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.


Hele Bağdad Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat ve ihracatı ticareti yapmak. 2- Her türlü malın dahili ve harici toptan ve parekende ticareti yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında turistlik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla...