29 / 04 / 2024

Walters Coffee Roastery emaar

Walters Coffee Roastery emaar

2015 yılından beri Kadıköy Moda'da hizmet veren Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi fiyatı açıklandı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

BEX Coffee Chocolate'ın 2021 hedefi 10 şube!

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Monte Bianco Coffee 15 şube açacak!

Monte Bianco Coffee CEO'su Zeynel Akyol, gelecek yıl hızlı büyümek istediklerini ve bu doğrultuda 15 şube açma hedefleri bulunduğunu söylüyor. Monte Bianco Coffee şubelerinden 10'u franchising yöntemiyle açılacak.

Walter's Coffee Roastery yeni şubesini Emaar Square'da açtı!

2015 yılından beri Kadıköy Moda'da hizmet veren Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Roberts Coffee 78.şubesini Antalya'da açtı!

2006’da Türkiye’ye açılan Robert’s Coffee, Akdeniz’deki 14’üncü şubesini Antalya’da açtı. Yeni atılımlarla birlikte şubelerini arttırmaya devam eden Robert’s Coffee,birbirinden farklı kahve seçenekleri sunuyor.

Coffee Gentleman İzmir Alsancak’ta açıldı!

Türkiye'deki ilk şubesini İzmir'in en hareketli semti olan Alsancak Kordon'da açan "Coffee Gentleman" müşterileriyle ilk buluşmasından önce kapılarını İzmirli gazetecilere açtı.

Bergüzar Korel Cihangir'de kahve dükkanı açtı!

Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açtı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurdu.

Yıldız Holding, Caribou Coffee'deki hisselerini yıl sonunda devredecek!

Yoluna artık Al Sayer ile devam edecek olan Amerika'nın ikinci büyük kahve zinciri Caribou Coffee ise bu yılın başında 25 olan şube sayısı aralık sonunda 45'e çıkaracak.

Lavazza 45. şubesini Anatolia AVM'de açtı!

Ankara Anatolia AVM'de açılan coffee shop ile birlikte sayıları 45 olan Lavazza kahve merkezleri, inşaatı devam eden 4 tanesinin bitmesiyle birlikte Haziran sonunda 49 olacak

Kartal Kule'de Mayıs sonu itibariyle teslimlere başlanıyor!

Kartal Kule’ ye Türkiye Genel Müdürlüğü’nü taşıyacak olan REMAX’IN yanında Caribou Coffee ve büyük bir restoran işletecek olan Sardunya gibi kurumsal markalar da yerlerini aldılar.

Walters Coffee Roastery emaar Haberi

Walters Coffee Roastery emaar

2015 yılında Breaking Bad dizisinden esinlenerek Kadıköy Moda'da açılan ve kahve laboratuvarı konseptiyle üçüncü nesil kahveciler arasında farklı bir yer edinen Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre Ali Kodal ve Can Kutluçınar adlı iki genç girişimci tarafından hayata geçirilen Walter's Coffee, yurtdışına da açıldı. Şirket, 2016'da New York, 2017'de Dubai ve geçtiğimiz aylarda da Katar'ın başkenti Doha'da şube açtı. Walter's Coffee Roastery ortaklarından Ali Kodal, "Konseptimizi Doha'ya taşıdığımız için mutluyuz. Önümüzdeki süreçte daha birçok noktada kahveseverler ile Walter's Coffee'yi buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyor. Şirket, yaz aylarında Çeşme'de Paradiso Alaçatı içerisindeki mağazasıyla da kahveseverlere hizmet...