08 / 05 / 2024

we aliç fiyat listesi

we aliç fiyat listesi

We Haliç Gaziosmanpaşa güncel liste fiyatları 292 bin 940 TL'den başlıyor. We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor...

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinin inşaatı tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor! Gübre zamlanacak mı? Gübre fiyatları bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde gübre fiyatlarını ve gübrede geriye dönük fatura konusunu kaleme aldı. Peki Gübre fiyatları zamlanacak mı? Gübre fiyatları bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Saç kurutma makinesinde yeni teknoloji! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Kişisel bakım ürünlerinde dünya çapında öne çıkan UKGF'nin yeni saç kurutma makinesi Ali Express ile Türkiye'ye geliyor. İşte özellikleri ve fiyatı... 

Şok eden açıklama... İşte akaryakıtta beklenen litre fiyatı!

Eski BOTAŞ yönetici Ali Arif Aktürk, akaryakıtta litre fiyatının yazın 32 TL'yi bulacağını söyledi.

Ali Sesli: Gayrimenkulde fiyat artışı devam edecek!

Avrasya Uluslararası İnşaat A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli şirketin planlarını ve sektörün trendlerini anlattı.

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

Ali Babacan'dan kira fiyatlarına tepki!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya üzerinden son günlerde kiralık evlerdeki fiyat zamlarına tepki gösterdi.

we aliç fiyat listesi Haberi

we aliç fiyat listesi

We Haliç projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 292 bin 940 TL ile 1 milyon 884 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 

We Haliç projesi 1.057 daireden meydana geliyor. 11 blok olarak hayata geçirilen We Haliç Evleri'nde stüdyo daireden 5 oda 1 salona kadar daire alternatifleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. 
 

2019 yılı içerisinde konut teslimlerin gerçekleşeceği We Haliç projesinde 7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. We Haliç Evleri'den peşinat ödemeden, 120 ay vade fırsatı sunuluyor.
 

We Haliç Gaziosmanpaşa güncel liste fiyatları!
 
50-53 metrekare 1+0 daireler 292 bin 940 TL ile 345 bin TL
73-75 metrekare 1+1 daireler 398 bin 670 TL ile 431 bin TL
98-117 metrekare 2+1...