15 / 05 / 2024

WEB Planlama kimin

WEB Planlama kimin

WEB Planlama'yı kurarak emlak ve konut alanında Türkiye'nin ve dünyanın ilk uzman ajansının sahibi olan Nihan Urel kimdir? İşte inşaat şirketlerinin reklam mecrası olarak interneti kullanmasına öncülük eden Nihan Ürel'in biyografisi...

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Lotus Müteahhitlik Planlama İnşaat Mühendislik Enerji Madencilik ve Taşımacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Müteahhitlik Planlama İnşaat Mühendislik Enerji Madencilik ve Taşımacılık Anonim Şirketi, Fatih Topbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 milyon TL sermaye ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi'nde kuruldu.

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Oral Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı!

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Urbanart Mimarlık Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Urbanart Mimarlık Planlama Anonim Şirketi, Caner Bingöl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, 133. Sokak 'ta kuruldu.

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Amazon Web Services, Türkiye ofisini açtı!

Amazon Web Services Türkiye Web Pazarlama ve Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi (AWS) Türkiye’de hızla benimsenen bulut bilişimin büyümesine destek vermek üzere Türkiye ofisini açtığını açıkladı.

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülhan Oğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Yılmaz ve Kenan Yatkın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Makroform Planlama Kentsel Tasarım İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Makroform Planlama Kentsel Tasarım İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Turgut Galeri tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Kasım' da Üsküdar, Küplüce Mahallesi' nde kuruldu.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

WEB Planlama kimin Haberi

WEB Planlama kimin

Nihan Urel kimdir?

Nihan Urel, İstanbul'da dünyaya geldi. Nihan Urel, İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. Aynı üniversite ve fakültenin Psikoloji Bölümü'nde yüksek lisans yaptı.


Profesyonel iş hayatına 2003 yılında Century 21 Türkiye  franchising departmanında başladı.


Dijital pazarlama alanında ise 2005 yılında giriş yaptı. Sırasıyla Superonline, Mynet ve Medya.net'te çalıştı. www.emlakkulisi.com'un kuruluş aşamasında satış ve pazarlama organizasyonlarını yönetti.


2009 yılına WEB Planlama'yı kurarak emlak ve konut alanında Türkiye'nin ve dünyanın ilk uzman ajansı oldu.


WEB Planlama bugüne kadar MESA, Ant Yapı, İNTAŞ, Emay İnşaat, DAP Yapı, Başarır İnşaat, Demir İnşaat, Özyurtlar İnşaat, Kavi, Gedizler İnşaat, 216 Yapı, Venezia, Gürallar ve Enyap gibi onlarca şirketin internet reklamlarının yayınını üstlendi.


Türkiye'de konut sektörünün önde gelen şirketlerinin...