08 / 05 / 2024

Weltew Home Gürcistan

Weltew Home Gürcistan

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

English Home fiyatlarına Anneler Günü indirimi geldi! Fiyatlar dibi gördü! İşte English Home güncel fiyat listesi

English Home'da birçok ürün Anneler Günü sebebiyle indirime girdi. Yüzde 50'nin üzerine çıkan indirimler alışveriş tutkunlarını sevindirdi. İşte English Home, Anneler Günü indirimli fiyat listesi.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Weltew Home’dan 2021'in ilk yatırım hamlesi!

Weltew Home, 45 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere, toplam olarak 90 bin metrekareden oluşan fabrikasına ek olarak, Bursa İnegöl’de hayata geçirdiği 10 bin metrekarelik yeni üretim merkezinde de hız kesmeden faaliyete başladı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Weltew Home Gürcistan Haberi

Weltew Home Gürcistan

Yurtiçinde ve yurtdışında 600’ün üzerinde satış noktasıyla faaliyet gösteren Weltew Home yatırımlarına hızla devam edecek. Gürcistan’da yeni şubesine hizmete açan Weltew Home, yılsonuna kadar yurtiçinde 50, yurtdışında ise 15 şube sayısına daha ulaşmayı hedefliyor.

Mobilya sektöründe Türkiye’de 8’inci, İnegöl’de faaliyet gösteren 2.000 mobilya firması arasında 2'nci sırada yer alan Weltew Home, kurumsal imajını franchise şubeleriyle destekliyor. 

Hem yerli tüketicilere hem de yurt dışındaki tüketicilerine yepyeni konsepti ile ulaşmayı planlayan Weltew Home Turkuality kalitesini dünyaya taşıyor. İnegöl'de 45 bini kapalı olmak üzere 90 bin metrekarelik fabrikası bulunan firma, yeni şube açılışları ile büyümeyesine hız kesmeden...