06 / 05 / 2024

Wenco Group ofis

Wenco Group ofis

Enerji teçhizatı üreten Türk firmalarını ABD pazarına sokmayı hedefleyen Wenco Group, İstanbul’da ofis açtı. Wenco, ABD’deki açık bir ihaleye dahil etmek üzere şu anda trafocularla temasta. Diğer ürünler için de çalışmalar sürüyor

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

The İstanbul Merter Ofis Projesi konumuyla ön plana çıkıyor!

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

Cathay Group Park 1001 nerede?

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı Park 1001 projesi toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Peki Cathay Group Park 1001 nerede?

Cathay Group Basın Ekspres Projesi!

Cathay Group Basın Ekspres Projesi konut, ofis ve ticaret alanlarından oluşuyor. Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan proje eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde hayata geçirilecek.

Ege Yapı Group'tan Kağıthane'ye karma proje!

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı.

İmga Group Kurtköy Projesi!

Konut, ofis, dükkan ve otelden oluşan İmga Group Kurtköy Projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda olan projenin Eylül - Ekim aylarında satışa çıkması öngörülüyor.

Sarphan Finans Park VIP 300 satılık ofis!

Sarphan Finans Park VIP 300 satılık ofis büyüklükleri 44 metrekare ile 70 metrekare arasında değişiyor. Sarp Group imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçiriliyor.

Sarphan Finans Park VIP 300 ofis projesi!

Sarphan Finans Park VIP 300 ofis projesi Sarp Group imzası ile yükseliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 44 metrekareden başlıyor, 70 metrekareye kadar ulaşıyor.

Kozyatağı'nda prestijli ofis projesi: Mermerler Plaza!

İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group; İstanbul'daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza ile Kozyatağı'nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

Sarp Group basın iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR’la anlaştı!

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek.

Wenco Group ofis Haberi

Wenco Group ofis


Türkiye’deki trafo, türbin, devre kesici, şalter ve izolatör başta olmak üzere elektrik şebekeleri teçhizatı üreticilerine, yılda 16 milyar dolarlık bir iş hacmi bulunan ABD pazarına giriş kapısı aralanıyor. İstanbul’a ofis açan ABD’li danışmanlık şirketi Wenco Group, şu anda açık bir ihalenin tedarikçiler listesinde yer vermek üzere Türk trafocularla görüşme halinde. Sırada diğer ürünler var. 


Uzun yıllar, ABD’nin en büyük elektrik dağıtım şebekesine sahip Kaliforniya Elektrik Dağıtım Şirketi’nin ihale şartnamelerini hazırlayan Bruce Movahedi, geçtiğimiz yıllarda kendi şirketini kurdu. Wenco Group, sadece Kaliforniya’da değil, tüm ABD’deki elektrik dağıtım şirketlerinin ihalelerine teklifl er atan bir şirket. Movahedi, en kabul edilebilir teklifl erin nasıl hazırlanacağı konusundaki birikimine güvenerek attığı adımın bir parçası olarak ABD dışına da uzandı. 


ABD dışında ilk tercih Türkiye


İlk yurtdışı ofisini Avrupa’da...