18 / 05 / 2024

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi adres 

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi adres 

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önalp ve Burak Yardımcı tarafından kuruldu.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Hcm Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de 30 bin TL sermaye bedeli  ile Can Kalınsazlıoğlu Muhammed Harun Beyhan Osman Can Bagatır tarafından  kuruldu.

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

Myt Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myt Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yavuz tarafından kuruldu.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Dikay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Kayailli tarafından kuruldu.

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi adres 

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önalp ve Burak Yardımcı tarafından kuruldu.

Were Mimarlık Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...