06 / 05 / 2024

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı iletişim

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı iletişim

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Garmeei tarafından kuruldu.

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Zarıf Basharatı ve Amırabbas Zarıf Besharatı ortaklığında kuruldu.

Panda West Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panda West Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gwang Ho ve Junyı Xıa ortaklığıyla kuruldu.

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Garmeei tarafından kuruldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

İbeda West Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İbeda West Real Estate Turizm Limited Şirketi bugün İbrahim Turda ve Eda Kabaağaç ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Royal West Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Royal West Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Talat Orhan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile Pendik'te, 2 Şubat 2015'te açıldı.

Polar West Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Polar West Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi, Emrah Güler Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

West Wall Marina Villaları'nı İspanyol Blue Bay Group işletecek!

Yatırımcılığını Durak Plus Gayrimenkul'ün yaptığı ve İstanbul'un marinalı tek villa projesi West Wall Marina Villaları'nın rezidans konseptinde işletmesi için İspanya merkezli uluslararası turizm devi Blue Bay Group ile ön anlaşma imzalandı...

İstanbul East West Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul East West Group Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Qubad Masud Azizi, Muhammet Polat ve Ahmad Shekib ortaklığıyla kuruldu...

Süzer Turizm'in acı günü! Turgut Bolu vefat etti!

 Süzer Turizm Anonim Şirketi eski Genel Müdürü Turizm Bakanlığı eski Genel Müdürü Turgut Bolu vefat etti...

Bamtur Ataşehir'de turizm üssü inşa edecek!

Turizm sektöründe 12 yıldır yurtiçi ve yurtdışı turlar düzenleyen Bamtur, iddialı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma, İstanbul Ataşehir'e turizm üssü inşa edecek  

Utopya Turizm İnşaat Şirketi halka arza hazırlanıyor!

Türkiye’nin önde gelen firmalarından Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi (Utopya) hisselerini halka arz etmeye hazırlanıyor...

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı iletişim Haberi

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı iletişim

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Garmeei tarafından kuruldu.

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Yeşilkent Mah.1953.Sok.N:42/1/13...