13 / 05 / 2024

Westside Beylikdüzü yol tarifi

Westside Beylikdüzü yol tarifi

Westside Beylikdüzü satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2017 yılının Mart ayında teslim edilecek olan projede daire alanları 40 - 210 metrekare arasında değişiyor.

Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatı!

Westside Beylikdüzü'nde 1.115 tane daire ve 166 tane cadde dükkanı yer alıyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatı...

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside Beylikdüzü Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Daire alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Westside Beylikdüzü ne zaman teslim?

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Gürpınar için dönüşüm çalışmaları hazır!

Beylikdüzü’nde köhneleşmiş yapıların olası bir afet anında can ve mal kaybına yol açmasını engellemek için kentsel dönüşümü amaçlayan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda geliştirilen plan notları, Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylandı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü'ne 8 kilometre yeni yol!

Beylikdüzü’ndeki yollar çoğalıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılının bahar aylarını takiben yol çalışmalarına hız kazandırdı. Nisan ayından itibaren 8 kilometreye yakın yeni yol açıldı.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü'nde yeni yollar açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Geçişlerin rahat sağlanması için genişletilen yollarda, devam eden çalışmalar sonunda, yolların en iyi standartlarda olması hedefleniyor.

Beylikdüzü'nde yollar yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yakuplu ve Kavaklı mahallelerinde yolların en iyi standartlarda olması hedefleniyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 36 ay ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar için 12 ay ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödemeler! 195 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz ödemeden vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor.

Westside Beylikdüzü yol tarifi Haberi

Westside Beylikdüzü yol tarifi

Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilen Westside İstanbul projesi, Şahinler Holding ve mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje Beylikdüzü'nde yükseliyor. 


Westside Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçerek proje hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtına ulaşabilirsiniz. Projede satış süreci devam ediyor.


Westside Beylikdüzü projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 1155 daire ve 166 dükkandan meydana geliyor. 


Westside Beylikdüzü'ndeki daire alanları 40 metrekare ile 210 metrekare, dükkan alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


2017 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Westside Beylikdüzü projesinde dairler 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Westside Beylikdüzü satış ofisi nerede?

Adres: Barış Mahallesi,...