26 / 05 / 2024

Wework ofis şirketi

Wework ofis şirketi

Wework Ofis Kiralama Anonim Şirketi, Sare Çetinsaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serhan Çetinsaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

WeWork iflas başvurusunda bulundu!

Bundan 13 sene önce kurulduğu zaman ortak çalışma ve paylaşımlı ofis alanı şirketlerinin öncüsü olan ABD merkezli WeWork, iflas başvurusu yaptı.

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercin tarafından kuruldu.

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Muradlı tarafından kuruldu.

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu.

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Wework ofis şirketi Haberi

Wework ofis şirketi

Wework Ofis Kiralama Anonim Şirketi, Sare Çetinsaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serhan Çetinsaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.


Wework Ofis Kiralama Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü Emlak, gayrimenkuller, ofisler, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, residenceler, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir. 2-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa, arazi, konutlar, işyerleri,ofis, plazalar, residenceler,  resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri,...