04 / 05 / 2024

White Cloud İnşaat

White Cloud İnşaat

White Cloud İnşaat Metal Temizlik Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Balçık tarafından kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

White İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

White İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret  Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Hediye Oymak tarafından kuruldu. 

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

White Cloud İnşaat Haberi

White Cloud İnşaat



White Cloud İnşaat Metal Temizlik Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Balçık tarafından kuruldu. 


White Cloud İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


White Cloud İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Parseller Mah.Feyyaz Sok. N.10a...