05 / 05 / 2024

White Mill Cafe tahliye

White Mill Cafe tahliye

Kira alamadığı için Etiler Şamdan’a boşaltma kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de tahliyesini istedi.

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret  Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makarri Cafe Gıda Turizm İnşaat Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgüç tarafından kuruldu.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Hediye Oymak tarafından kuruldu. 

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salahıeh tarafından kuruldu. 

Neşve Cafe, Ata Corner'daki dükkanı 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Mill Çelik Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mill Çelik Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Arğaç tarafından kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

White Horse İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Horse İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Saramıjo, Nabıl Jamous, Bassel Zınd Hadıd, Mohammad Saramıjou ve Wael Zend Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi Mohammed A.M. Albalawı ve Wıssam Mahmoud Yousef Ahmad ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

White Mill Cafe tahliye Haberi

White Mill Cafe tahliye

Kira bedelini alamadığı için Etiler Şamdan’a tahliye kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de boşaltılmasını istedi.


İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan’a uzun süredir kira alamadığı için tahliye kararı çıkartan Seda Sayan’ın, bir başka mülkü içinde aynı işlemi yaptırdığı iddia edildi.


Geçtiğimiz yıllarda oğlu Oğulcan Engin için satın aldığını söylediği mülkte yer alan Cihangir White Mill Cafe’den altı aydır kira alamayan sanatçının, mahkemeye başvurduğu öğrenildi.


10 bin dolar kira aldığı konuşulan mekana açtığı davayı kazanan Sayan, yetkililerden en kısa sürede mülkünden çıkmalarını istedi.


Şarkıcının mekanın yanı sıra yanında yer alan tarihi dört katlı binayı da satın aldığı ortaya çıktı. Sayan’ın İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde toplamda 50’yi aşkın gayrimenkulü olduğu...