28 / 04 / 2024

William Kate Middleton

William Kate Middleton

Kate Middleton’ın Dük William’la evliliği ailesine şans getirdi. Middleton’ın anne ve babası yeni bir ev aldı, kardeşleri iş hayatında zirveye tırmanıyor

William R. Periam kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? Ne iş yapıyor?

William R. Periam nerede okudu? Ford’a ne zaman katıldı? Hangi ülkelerde çalıştı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte William R. Periam’ın hayatı...

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

CIA'dan kripto para hamlesi!

CIA Direktörü William J. Burns, kripto para erişimleri için çalışmalarını genişlettiklerini dile getirdi. 

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

“Tüm fiziksel varlıklarımı satacağım. Ev sahibi olmayacağım” diye konuşan Elon Musk bu yönde adımlar atıyor. Ünlü iş insanı, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara (199 milyon TL) Çinli iş insanı William Ding’e sattı.

Shakespeare'in Romeo ve Juliet'i yazdığı ev bulundu!

Dünyaca ünlü İngiliz şair ve oyun yazarı William Shakespeare’in ünlü piyesi Romeo ve Juliet'i kaleme aldığı Londra’daki adresi tespit edildi. Tiyatro tarihçisi Geoffrey Marsh, Shakespeare’in 1597-1598 yıllarında Londra yaşadığı adresi buldu.

İmar barışı başvuruları 4 ay uzatılsın!

Yeniden İnşa Derneği (YENİDER) Genel Başkanı Eşref Küçükateş, imar barışı başvuruları ve ödeme süresinin 4 ay uzatılması gerektiğini söyledi. Küçükateş, uygulamada vatandaşlara kolaylık için taksitlendirme sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

William Ziegler’in adası 125 milyon dolara satılıyor!

William Ziegler’in ailesine ait olan adanın satışı gerçekleşmeyince fiyatı 175 milyon dolardan 125 milyon dolara indirildi.

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

İşte Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile Beverly Hills’te 5.25 milyon dolara malikane satın aldı. İşte, Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi...

Fed'in faiz artırma ihtimali yükseldi!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi Başkanı William Dudley, ekonomi ve piyasalarının genel durumunu değerlendirdi. Dudley, Fed'in faiz artırma ihtimalinin çok güçlendiğini belirtti.

Kate Upton, Beverly Hills’ten 5.5 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile ABD’nin en zenginlerinin yaşadığı Beverly Hills’te bir aşk yuvası satın aldı. 5.5 milyon dolarlık malikanede havuz, tenis kortu ve sauna da var.

William Kate Middleton Haberi

William Kate Middleton

Düşes Kate’in annesi Carole ile babası Michael İngiltere’nin Berkshire bölgesinde tam 4.7 milyon sterline (13.2 milyon TL) yeni bir ev satın aldı. 7 odalı evin tenis kortu, havuzu ve geniş bir kütüphanesi bulunuyor. Aile şu an oturdukları 1.5 milyon sterlinlik (4.2 milyon TL) evlerinden yeni evlerine gelecek ay taşınacak. Yeni evin etrafını ek binalarla çevirecek olan çift bu şekilde gözlerden uzak olmayı umuyor. Aile bu şekilde Prens William ve Kate’in evlerine ziyarete gelmesi durumunda basın tarafından görüntülenmelerini engelleyeceklerini düşünüyor.


İŞ HAYATLARI DA İYİ


Eski evlerinden de fazla göz önünde oldukları için taşınan çiftin iş hayatı da yükselme evresinde. Ailenin sahip olduğu parti malzemeleri satan Party Pieces adlı firmanın değeri tam 30 milyon sterlin (84 milyon TL). Kraliyet düğününden bu yana değeri...