05 / 05 / 2024

Wilo yetkili servis

Wilo yetkili servis

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, satış sonrası müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için yetkili servislerine uygulamalı teknik eğitim verdi. WILO’nun Türkiye genelindeki 60 yetkili servisi katıldı...

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Otomobilden cep telefonuna… Yedek parça yok diyen servisler tazminat ödeyecek

Ticaret Bakanlığı’nın yeni hazırlayacağı uygulamaya göre; garanti süresi bitse bile elektronik cihazlara kullanım boyunca bakım - onarım hizmeti zorunlu yapılacak. Marka ismi kullanılarak yetkili servis aldatmacası önlenmiş olacak. İşte detaylar...

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şengül tarafından kuruldu.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

Paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, pandemi nedeniyle kirada yüzde 50’lik mücbir sebep indirimi kararı verdi. Peki paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Veliler dikkat! Okul servis ücretlerinde düzenleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, servis ücretlerinde okulların durumuna göre yeni düzenleme yapıldı.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Garanti belgeleri ve servis fişlerinde yeni dönem!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

Wilo yetkili servis Haberi

Wilo yetkili servis

Kontrol panoları, kavitasyon ve yangın pompaları konularının işlendiği eğitime, WILO’nun Türkiye genelindeki 60 yetkili servisi katıldı.

WILO, müşteri memnuniyetine gösterdiği önemi, yetkili servislerine verdiği eğitimlerle bir kez daha gözler önüne serdi. WILO, Türkiye genelinde yer alan yetkili servis uzmanlarına uygulamalı teknik eğitim verdi. WILO’nun Tuzla’daki merkez binasında, Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştirilen eğitimlere, 60 yetkili servisten 80 kişi katıldı.

Kontrol panoları, kavitasyon ve yangın pompaları konulu eğitimlere katılan yetkili servislere, santrifüj pompalarda kavitasyon ve nedenleri, uygulamalı eğitim seti üzerinde anlatıldı. Yangınla mücadele pompaları ve hidroforlarının çalışma prensipleri, arıza ve bakım kriterleri de uygulamalı eğitim seti üzerinde detaylandırıldı. Yeni kontrol panoları ile ilgili teknik bilgilerin de paylaşıldığı eğitimde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi de verildi.

Servislerin tam yetkili olarak WILO’yu temsil edebilmesinde verilen...