05 / 05 / 2024

Wilo yetkili servisleri

Wilo yetkili servisleri

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, satış sonrası müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için yetkili servislerine uygulamalı teknik eğitim verdi. WILO’nun Türkiye genelindeki 60 yetkili servisi katıldı...

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Nissan’da yaza keyif katan kampanya başladı! Dikkat! 1.349 TL’den başlıyor...

Nissan Yetkili Servisleri’nde, 3 yaş üzeri Nissan araçlara özel olarak 1.349 TL’den başlayan avantajlı bakım paketleri sunuluyor...

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Reuters'e konuşan Türk yetkili: Danıştay'ın Ayasofya kararını cuma günü vermesini bekliyoruz!

Ayasofya'nın müze statüsünden çıkarılarak ibadete açılması tartışmaları hakkında Reuters'a konuşan üst düzey bir yetkili, "Danıştay'ın Ayasofya kararını cuma günü vermesini bekliyoruz" dedi.

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Turistik Servisleri Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eray Berber tarafından kuruldu. 

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Tohumcu tarafından kuruldu..

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cömert Toker, Gökhan Erkan ve Oğuz Karaman ortaklığında kuruldu.

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İmar barışı yetkili kuruluşlar!

İmar barışı başvuruları 31 Ekim 2018 tarihine kadar e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Başvuru Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan da yapılabiliyor. İşte imar barışı yetkili kuruluşlar..

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 

Wilo yetkili servisleri Haberi

Wilo yetkili servisleri

Kontrol panoları, kavitasyon ve yangın pompaları konularının işlendiği eğitime, WILO’nun Türkiye genelindeki 60 yetkili servisi katıldı.

WILO, müşteri memnuniyetine gösterdiği önemi, yetkili servislerine verdiği eğitimlerle bir kez daha gözler önüne serdi. WILO, Türkiye genelinde yer alan yetkili servis uzmanlarına uygulamalı teknik eğitim verdi. WILO’nun Tuzla’daki merkez binasında, Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştirilen eğitimlere, 60 yetkili servisten 80 kişi katıldı.

Kontrol panoları, kavitasyon ve yangın pompaları konulu eğitimlere katılan yetkili servislere, santrifüj pompalarda kavitasyon ve nedenleri, uygulamalı eğitim seti üzerinde anlatıldı. Yangınla mücadele pompaları ve hidroforlarının çalışma prensipleri, arıza ve bakım kriterleri de uygulamalı eğitim seti üzerinde detaylandırıldı. Yeni kontrol panoları ile ilgili teknik bilgilerin de paylaşıldığı eğitimde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi de verildi.

Servislerin tam yetkili olarak WILO’yu temsil edebilmesinde verilen...