05 / 05 / 2024

Wıttmann

Wıttmann

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıseryn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Cengiç, Mehmet Cengiç Ve Selim Cengiç  tarafından kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınn4 İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tekin, Çağlar Bağ, Elchın Mammadbayov ve Mona Farısvand ortaklığında kuruldu.

Wıldpear Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıldpear Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Vurur tarafından kuruldu.

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirci tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wısdom Global İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon  TL sermaye bedeli ile Hayrullah Engin Özsu tarafından kuruldu. 

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

Wıttmann Haberi

Wıttmann

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını, aydınlatmaları, perdelik ve döşemelik kumaşları Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.


Türk tasarım sektörünü 90’dan fazla markayla buluşturan Mozaik Design, Wittmann markasını Türkiye’ye getirdi. Wittmann markasının Türkiye’deki tek temsilcisi olan Mozaik Design, 1896 yılında kurulan Wittmann’ın Wittmann Night ve Wittmann Living kategorilerindeki yatak, yatak başlıkları, baza, el yapımı mobilya ürünlerini Mozaik Ortaköy ve Mozaik 220V showroomlarında satışa sundu.


Seçimlerinde Dünya markası olmasının yanı sıra, el işçiliği, tasarımcıları ve kaliteyi ön planda tutan Mozaik Design, zamansız tasarımı ve eşsiz işçiliğiyle özel koleksiyonlara imza atan Wittmann markasını müşterileriyle...