04 / 05 / 2024

work square ne zaman teslim

work square ne zaman teslim

60 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılan MVK Yapı Work Square satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz....

Mini John Cooper Works'e tam 78 bin 128 TL zam geldi! İşte Mini John Cooper Work 19 Aralık fiyat listesi!

Mini John Cooper Works'e bu ay tam 78 bin 128 TL zam geldi. Peki Mini John Cooper Works'un Aralık 2022 fiyatları ne kadar? İşte Mini John Cooper Work 19 Aralık fiyat listesi...

Mini John Cooper Works'e 75 bin 686 TL zam geldi! İşte Mini John Cooper Work 20 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mini John Cooper Works'e Kasım ayında tam 75 bin 686 TL zam geldi. Peki Mini John Cooper Works'un Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Mini John Cooper Work 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Toplam bin adet daireden oluşan Emaar Square projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanıyor. Libadiye Emaar Square Residence Evleri hemen teslim ediliyor. Peki Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Emaar Square Çamlıca'nın inşaatı ne durumda?

EMAAR Türkiye'nin ikinci projesi olan Emaar Square'in inşası Çamlıca'da son hızla devam ediyor. Kaba inşaat birçok bölümde tamamlanmış, kulelerin cam giydirmeleri de başlamış durumda.

Emaar Square ne zaman tamamlanacak?

Dubai merkezli Emaar'ın Türkiye'deki yatırımları şirketin girdiği lokasyonlara değer katıyor.Farklı kıtalarda gayrimenkul projeleri geliştiren Emaar, Çamlıca'da 66 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Emaar Square'da adım adım sona yaklaşıyor.

Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

1.400 metrekare ofis alanı bulunan projede home office, iş merkezi ve loft bulunuyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Peki Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Tatar Yapı Loft Up ve Work Up'da metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Tatar Yapı, Atasehir'deki Loft Up ve Work Up projelerinde metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkarıyor. Metrekare fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor.

Loft Up ve Work Up projeleri İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olacak!

Tatar Yapı'nın İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/760 ve Work Up/5.50 projeleri görücüye çıktı.Loft Up/760 ve Work Up/5.50 iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Loft Up ve Work Up projeleri metrekare fiyatları 6 bin TL!

Ataşehir’deki Loft Up ve Work Up’ta metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkaracak olan Tatar Yapı, sırasıyla metrekare başlangıç satış fiyatlarını 6 bin ve 5 bin TL olarak belirledi.

Ataşehir Work Up Projesi!

Loft konseptte home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden meydana gelen Ataşehir Work Up Projesi İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

Work Up Tatar Yapı satış ofisi!

Work Up Tatar Yapı satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Toplam 1.400 metrekare ofis alanı yer alan proje İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede konumlanıyor.

Emaar Square projesi için TBMM'ye soru önergesi verildi!

İSTANBUL Çamlıca'da inşaatı devam eden ve 'konut, alışveriş merkezi, ofis ve otelden' oluşan Emaar Square projesinin İmar Kanunu ve İstanbul İmar Yönetmeliği'ne aykırı imar planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine taşındı.

Great Place to Work 2015’in en iyi işverenlerini açıklıyor!

Great Place to Work® Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini Mayıs ayında açıklayacak. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanacak listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip şirketler ödüllendirilecek.

work square ne zaman teslim Haberi

work square ne zaman teslim

MVK Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Work Square projesinde daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olarak dizayn edildi. MVK Yapı Work Square satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Toplam 351 adet daire ve 27 adet ticari birimden meydana gelen Work Square, İstanbul Anadolu yakası Pendik'te yükseliyor. MVK Yapı Work Square satılık daire bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.



Teslimlerin Mart 2015'te gerçekleşmesi öngörülen Work Square Pendik'te; sosyal tesisler,yüzme havuzu, spa, kafeler ve hobi alanları ile oyun alanları gibi olanaklar yer alıyor. MVK Yapı Work Square satılık konut bilgileri için haberimizi okumanız yeterli


Konutların 49 metrekare 1+0, 67 metrekare 1+1, 98 metrekare 2+1 ve 152 metrekare 3+1 olarak tasarlandığı Pendik Work Square'de 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. MVK Yapı Work Square...