28 / 04 / 2024

work square satış ofisi

work square satış ofisi

İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Work Square satış ofisi, adres, iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Work Square Kurtköy satılık!

Work Square Kurtköy satılık daire fiyatları 177 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yükselen Work Square projesi kapsamında yer alan dairelerin satışları devam ediyor...

Work Square nerede?

Work Square projesindeki daireler 177 bin liradan başlangıç gösteren fiyatlarla alıcısını bekliyor. Work Square nerede? sorusu Yenişehir Mah. Osmanlı Bulv. No: 1 Pendik-İSTANBUL olarak yanıt bulunuyor...

Kurtköy Work Square Evleri!

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Kurtköy Work Square Evleri projesinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde satışlar başladı. Proje Arnavutköy Habibler'de hayata geçiriliyor. Peki ADL Square projesinde hangi tip konutlar var? Konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Citigroup, Canada Square'i 8 milyar liraya satın almaya hazırlanıyor!

Citigroup, Londra'daki merkezinin yer aldığı Canada Square adlı gökdeleni AGC Equity Partners'dan satın almaya hazırlanıyor.

Emaar Square Mall Nisan'da açılacak!

AYD düzenlediği 9. AVM Yatırımları Konferansı’nın ana sponsoru Emaar Türkiye’nin Satış, Pazarlama ve Kiralamalardan Sorumlu Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ Elazığ, Nisan ayında kapılarını açacak Emaar Square Mall’un 5000 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim!

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlandığı proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Tatar Yapı Work Up satılık!

Toplam 1.400 metrekare ofis alanı bulunan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunuyor. Tatar Yapı Work Up satılık bağımsız birimlerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim!

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen proje 40 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim!

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Toplam 85 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 1.400 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Work Up Ataşehir satış ofisi!

Yatırım bedelinin 190 milyon dolar olarak belirlendiği projede iş merkez - home Office - loft konsepti bulunuyor. Work Up Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Loft Up ve Work Up projeleri metrekare fiyatları 6 bin TL!

Ataşehir’deki Loft Up ve Work Up’ta metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkaracak olan Tatar Yapı, sırasıyla metrekare başlangıç satış fiyatlarını 6 bin ve 5 bin TL olarak belirledi.

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Work Up Tatar Yapı satış ofisi!

Work Up Tatar Yapı satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Toplam 1.400 metrekare ofis alanı yer alan proje İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede konumlanıyor.

work square satış ofisi Haberi

work square satış ofisi

Work Square satış ofisi bilgilerini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


MVK Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Work Square 12 bin 366 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Toplam 222 adet konut, 40 dükkan ve 150 yatak kapasiteli otelden oluşan Work Square İstanbul  Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de yükseliyor. 


Work Square Kurtköy'de 1+1 daireler 67 metrekare, 2+1 daireler 98 metrekare ve 3+1 daireler 152 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 




MVK Yapı Work Square projesinde kapalı yüzme havuzu, toplantı odaları, kafeler, oyun alanları, özel hobi odaları, spa ve restoran gibi sosyal olanaklar mevcut.



Work Square adres: Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı No:1 Kurtköy/Pendik/İstanbul


Work Square satış ofisi:

0216 702 11 11


Work Square satış ofisi:

Web Adresi: www.work-square.com

Belemir...