18 / 05 / 2024

Work Up nerede

Work Up nerede

Ataşehir’deki Loft Up ve Work Up’ta metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkaracak olan Tatar Yapı, sırasıyla metrekare başlangıç satış fiyatlarını 6 bin ve 5 bin TL olarak belirledi.

Work Up ödeme planı!

Work Up ödeme planı kapsamında projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi sağlanıyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Loft Up/7.60 projesinde metrekaresi 6 bin TL!

Tatar Yapı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkez - home office Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 konseptinin sınırlarını yeniden çizdi.

Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar yapı imzası taşıyan ve İstanbul'da hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

1.400 metrekare ofis alanı bulunan projede home office, iş merkezi ve loft bulunuyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Peki Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Tatar Yapı Loft Up evleri nerede?

Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede inşa ediliyor. Proje Tatar Yapı imzası taşıyor. Peki Tatar Yapı Loft Up evleri nerede?

Tatar Yapı Loft Up nerede?

Tatar Yapı Loft Up projesi Tatar Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Tatar Yapı Loft Up nerede?

Ataşehir Work Up fiyatları!

İş merkez - home Office - loft konseptiyle hayata geçirilen proje 5.50 metre tavan yüksekliğiyle dizayn edildi. Ataşehir Work Up fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim!

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlandığı proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Tatar Yapı Work Up satılık!

Toplam 1.400 metrekare ofis alanı bulunan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunuyor. Tatar Yapı Work Up satılık bağımsız birimlerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim!

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen proje 40 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Tatar Yapı Loft Up ve Work Up'da metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Tatar Yapı, Atasehir'deki Loft Up ve Work Up projelerinde metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkarıyor. Metrekare fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor.

Work Up nerede Haberi

Work Up nerede
Tatar Yapı İstanbul Ataşehir’de hayata geçireceği ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp oranlarıyla öne çıkacak. Konutlarda ortalama tavan yüksekliği 3-3.5 metre arasında bulunurken, ‘Loft Up/7.60’ ve ‘Work Up/5.50’ adı verilen projelerde tavan yükseklikleri 7.60 metre ve 5.50 metre olacak. Loft serisinde 6 proje planlayan şirket 140 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen daireler inşa edecek. 25 adet seri şeklinde planlanan Work Up projesinde ise bin 400 metrekare ofis alanı yer alacak. Loft UP/7.60’ta metrekare fiyatı 6 bin TL, Work Up projesinde ise metrekare satış fiyatı 5 bin TL’den başlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu projelerde 85 bin metrekare alandan 190 milyon dolar ciro bekleniyor. Proje mimarı SPD Design Office Kurucu Ortağı Mimar Sabri Paşayiğit.

FERAHLIK İÇİN TAVAN ÖNEMLİŞirketin 3’üncü...