08 / 05 / 2024

workindo etkinlikleri

workindo etkinlikleri

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Volkan Kırtok, Workindo Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Volkan Kırtok inşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Workindo, üye sayısını 45 günde yüzde 50 artırdı!

Son zamanlardaki yükselişiyle dikkat çeken Workindo, üye sayısını 45 günlük kısa zaman içerisinde yüzde 50 artırdı.

Workindo 100 binden fazla üyeye ulaştı!

İnşaat sektörünün buluşma noktası olarak dikkat çeken Workindo, 100 binden fazla üyeye ulaştı...

Workindo ve Huawei’den iş birliği!

İnşaat sektörünün online pazaryeri olarak dikkat çeken Workindo, teknoloji devi olarak adından söz ettiren Huawei’nin Petal Search arama motoruna entegre oldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Workindo Yapı Fuarı 2021'de yerini alıyor!

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

Workindo'dan Rusya atılımı!

Türk inşaat sektörü, Rusça konuşulan ülkelere kariyer ve hizmet platformu “Bu Sitede İş Var” mottosuyla yola çıkan Workindo ile açılıyor.

Volkan Kırtok, Workindo Pazarlama Direktörü oldu!

Yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren Workindo’nun yeni pazarlama direktörü Volkan Kırtok oldu.

Workindo'dan Kovid-19 sonrası inşaat sektörü raporu! 

İnşaat sektörüne özel iş-personel-taşeron bulma platformu Workindo.com, sektörün teşvik paketleri ve hukuksal süreçlerine ilişkin rapor hazırladı...

Workindo'dan inşaat sektöründe taşeron firmalar için iş imkanı!

Yapı ve inşaat sektöründe iş arayanlar için fırsatlar sunan Workindo.com, sitesinde inşaat taşeron firmalarına da iş imkanı sağlıyor...

Workindo ile inşaat sektöründe evden iş bulma dönemi! 

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi Workindo.com, salgın günlerinde online iş ya da personel bulma imkanı sağlıyor...

İnşaat sektöründe iş arayanlar için Workindo sitesi açıldı!

Yapı ve inşaat sektöründe iş arayanlar için özel Türkiye’nin ilk kariyer sitesi Workindo açıldı. Sitede sektörün iş fırsatlarını bir arada sunuluyor.

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

workindo etkinlikleri Haberi

workindo etkinlikleri

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün herhangi bir alanında aktif olan şirketlere ve bireylere ihtiyaç duydukları tüm süreçlerde hizmet veren  iş ve kariyer platformu Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor.

Merakla beklenen etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen robotların, dijital tedarik platformlarının, sensörlerin, akıllı inşaat malzemelerinin ve yapay zekanın kullanıldığı yeni bir çağa girerken sektörün merak ettiği sorular yanıt bulacak. Merakla beklenen  "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliğinin "Metaverse İnşaat ve Yapı Sektörünü Nasıl Etkileyecek?" başlıklı ilk buluşması 17 Şubat tarihinde yapılacak.

Merakla beklene buluşmanın moderatörlüğünü Dijital Dönüşüm Danışmanı Murat Erdör gerçekleştirecek. Teknoloji Gazetecisi ve Köşe Yazarı Fatih Sarı ve Aydemirler Proje İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Rahmi Aydemir de online olarak yapılacak olan etkinlikte,...