16 / 05 / 2024

workinn hotel kocaeli açılış

workinn hotel kocaeli açılış

Feng Shui öğretileriyle tasarlanan mimarisiyle dikkat çeken Workinn Hotel bir sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ otel. Workinn Hotel "yeşil bina" olmasının yanında, "akıllı bina" olma özelliğiyle de ortaya çıkıyor..

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

Gebze Life Port Hotel 61.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İli, Gebze İlçesi Çiçeklidere Mahallesi'nde yer alan Gebze Life Port Hotel'i 61 milyon 452 bin 676 TL'ye icradan satıyor... 

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Bureau Hotel 2017'de açılacak!

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.

Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi Kocaeli' nde bulunuyor. Proje içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor.

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde yükseliyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Proje Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak yükseliyor. Proje toplam 43 bin 975 metrekarelik alanda yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli'nin ilk karma projesi olacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı “Bureau Hotel Rezidans Store” projesinin detaylarını Manşet Kocaeli gazetesine anlattı. Satı, “Projemiz kapsamında dünyaca ünlü bir otel markası, Kocaeli’de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek” dedi

MMS İnşaat Kocaeli'de bir otel daha açacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı, sahibi olduğu MMS Inşaat'ın yaptığı "Bureau Hotel Rezidans Store" projesinin detaylarını anlattı. Satı, "Projemiz, Kocaeli'de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek" dedi.

Kocaeli'de İş Güvenliği Proje açılış toplantısı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığıyla METİSKOP açılış toplantısı 18 Eylül Perşembe günü (yarın) saat 10.30’da Welborn Luxury Hotel’ de yapılacak.

Kocaeli'de iş güvenliği eğitimi açılış toplantısı yarın yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığıyla METİSKOP açılış toplantısı 18 Eylül Perşembe günü saat 10.30’da Welborn Luxury Hotel’ de yapılacak.

Mithat Bora Bulut: Kocaeli'nde her yıl 10 bin adet konuta ihtiyaç var!

Kocaeli Kent Konut Proje Sorumlusu Dr. Mithat Bora Bulut, ilimizdeki nüfus artışına paralel olarak yıllık yaklaşık 10 bin adet konuta ihtiyaç var. UPAD 1. Uluslararası Kentsel Planlama-Mimarlık-Tasarım Kongresi, Wellborn Luxury Hotel'de yapıldı...

Workinn Hotel, sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna yakınlığı ile çok rahat ulaşılabilir bir noktada bulunan otel; çevreci, dingin ve sanat dostu bir yaşam alanı olarak konumlanıyor.

workinn hotel kocaeli açılış Haberi

workinn hotel kocaeli açılış

Mimari tasarımı Feng Shui öğretileriyle oluşturulan, Gold Leed sertifikalı Workinn Hotel,bir sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna yakınlığı ile çok rahat ulaşılabilir bir noktada konumlanan otel, bir yandan çalışırken bir yandan günlük hayatından ödün vermek istemeyen konuklar için çevreci, dingin, konforlu ve sanat dostu bir yaşam alanı olarak konumlanıyor. 

Modern hayatın baskıladığı kişisel yaşamları uyumlamanın bir fırsatı olan kadim Feng Shui öğretilerinden yararlanılarak yapılan Workinn Hotel'de bütün ayrıntılar konukların "kendini iyi hissetmesi" üzerine kurgulandı. 


Yoğun çalışma temposu sonunda dingin ve huzurlu bir ortamda yenilenmek ve ertesi güne taptaze bir enerjiyle başlayabilmek için Feng Shuinin doğanın akışına uyumluluk ilkesinden yola çıkıldı. Doğanın matemetiğini insanların lehine kullanma yolu olan Feng Shui otelin sadece...