08 / 05 / 2024

World Turizm Anonim Şirketi

World Turizm Anonim Şirketi

World Turizm Anonim Şirketi, Amancio Lopez Seijas Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Astoria A Kule'de kuruldu.

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ghasem Samghanı tarafından kuruldu.

Bungalow World Turizm Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bungalow World Turizm Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tuncer tarafından kuruldu.

Alem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün 130 milyon 310 bin 283 TL sermaye bedeli ile açıldı.

Alpdemler Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alpdemler Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Cingöz ve Yunus Ortatepe ortaklığıyla kuruldu.

Seya Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Seya Group Turizm Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Koyuncu ve Yasin Babuşcu ortaklığında kuruldu.

Aventurez Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aventurez Gayrimenkul ve Turizm Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Ümit Yılmaz tarafından kuruldu.

Anka Taşımacılık E-Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Taşımacılık E-Ticaret Turizm Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsel Tekçe tarafından kuruldu.

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

Aria Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aria Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Aslan ve Mohammad Daoud Scharghiar ortaklığında kuruldu.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

World Turizm Anonim Şirketi Haberi

World Turizm Anonim Şirketi

World Turizm Anonim Şirketi, Amancio Lopez Seijas Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


World Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1) Turizm konulu her türlü konaklama ve rezervasyon hizmetleri vermek, otel işletmeciliği yapmak, restaurant, spa, kafe ve bar işletmek. 2) Yukarıda sayılanları gerçekleştirmek adına her türlü işlem ve faaliyeti yapmak. 3) Şirketin Genel Kurulu tarafından teklif edilen sair faaliyetler. Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapabilir: Her türlü menkul veya gayrimenkulü satın alabilir, satabilir, finansal kiralama yöntemiyle tutabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir bunlarla ilgili olarak her çeşit rehin, ipotek ve sair teminat hakkına, ayni hakka sahip olabilir veya fekkedebilir veya üçüncü kişiler lehine her çeşit rehin, ipotek, sair teminat hakları ve ayni haklar kurabilir veya...