17 / 05 / 2024

wwwcevreciyizcom

wwwcevreciyizcom

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın (TSKB) ‘Önceliğimiz Çevre’ mottosuyla başlattığı proje kapsamında 2007 yılında kurulan www.cevreciyiz.com bu sene yedinci yılını kutluyor. TSKB Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem İçel, yeşil fonların artacağını söyledi.

wwwcevreciyizcom Haberi

wwwcevreciyizcom

TSKB Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Komitesi faaliyetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem İçel, “Gelecekte ‘yeşil fon’ olarak adlandırabileceğimiz tahvil ihraçlarının artacağını öngörüyoruz” diyor.


TSKB tarafından hayata geçirilen çevre portalı www.cevreciyiz.com çevre ve sürdürülebilirlik gündeminin yanı sıra ilham veren sürdürülebilir iş fikirleri, doğa dostu tasarımlar ve dünyada başarı kazanmış örnek uygulamalar içeriyor. Hem içerik hem de teknolojik altyapı olarak yeniden yapılandırılan site, dünyanın ve Türkiye’nin güncel sürdürülebilirlik gündemini sayfalarına taşıyor. 


Site genişletilmiş içeriğiyle, iş dünyasından başarı öykülerine, yenilenebilir enerji ve sürdürülebilir üretim yöntemleriyle ilgili güncel bilgilere, enerji ve kaynak verimliliği alanındaki gelişmelere, dünyanın farklı köşelerinden doğa dostu üretim ve tüketim trendlerine, yeşil mimari gibi yenilikçi konulara kadar pek çok başlığa da yer veriyor. Çevre portalı cevreciyiz.com’un önemli bir refeans kaynağı...