05 / 05 / 2024

www.propertyturk.net açıldı

www.propertyturk.net açıldı

Kuveyt Türk Katılım Bankası, anlaşmalı olduğu gayrimenkul projeleri ve finansman çeşitleri hakkında en doğru bilgiyi vermeyi amaçlayan yeni emlak platformu www.propertyturk.net'i hizmete sundu...

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı!

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı. www.kanalistanbul.gov.tr'de Kanal İstanbul’a ilişkin proje detayları ve merak edilen sorularının cevapları yayınlanıyor. 

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı!

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bizimtepe Aydos'un www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı!

Halk GYO Vakıf GYO'nun Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesine ait www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı. Bizimtepe Aydos Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Bahçeşehir Atmaca www.bahcesehiratmaca.com sitesi açıldı!

Bahçeşehir Atmaca www.bahcesehiratmaca.com internet sitesi açıldı. Atmaca Grup imzasını taşıyan Bahçeşehir Atmaca Evleri'nde daireler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla ön satışa açıldı...

Eston Şehir Mahallem www.estonsehir.com web sitesi açıldı!

Eston Şehir Mahallem www.estonsehir.com web sitesi açıldı. Banka kredili veya nakit ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan proje 41 blok halinde inşa ediliyor.

Nidapark Başakşehir www.nidaparkbasaksehir.com web sitesi açıldı!

Nidapark Başakşehir www.nidaparkbasaksehir.com web sitesi açıldı. Daire fiyatları 511 bin TL'den başlangıç gösteren proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Vadiyaka Başakşehir www.vadiyaka.com web sitesi açıldı!

Vadiyaka Başakşehir www.vadiyaka.com web sitesi açıldı. Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 250 TL'den başlangıç gösteren proje 300 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat DKY On www.dkyon.com web sitesi açıldı!

DKY İnşaat DKY On www.dkyon.com web sitesi açıldı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunulan projenin ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

www.propertyturk.net açıldı Haberi

www.propertyturk.net açıldı

Kuveyt Türk Katılım Bankası'dan yapılan açıklamaya göre, yeni emlak platformu Propertyturk.net, emlak sektörünün nabzını tutan gelişmeleri, güncel haberleri, detaylı ilan ve finansman seçeneklerini kapsayan içeriğiyle kuruldu. Propertyturk.net, Türkiye vatandaşlarının yanı sıra diğer ülke vatandaşlarının da Türkiye'de mülk edinebilmelerine yardımcı olacak bilgi ve önerileri web sitesini ziyaret edenlerle paylaşacak.



- Sektördeki boşluğu doldurmayı hedefliyor


Kuveyt Türk Katılım Bankası Bireysel Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Mustafa Dereci, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, www.propertyturk.net ile yabancı ve yerli gayrimenkul alıcılarının Türkiye'deki ilk tercihi olmayı hedeflediklerini kaydetti. 


Sektördeki önemli bir boşluğu doldurmayı amaçladıklarını belirten Dereci, "Ayrıca bu emlak platformunun Kuveyt Türk müşterilerinin bildiği ve sıklıkla ziyaret ettiği bir emlak vitrini olmasını bekliyoruz. www.propertyturk.net hızlı, kaliteli ve farklı hizmetler sunarak alanında öncü olacak. Site içerisinde tüm projeler...