04 / 05 / 2024

x1

x1

Alman otomotiv devi olan BMW’nin lüks coupe modeli X Serisi’nin eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, BMW X1'in 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW’den şaşırtan fiyat! En ucuz BMW X1 kaç lira oldu? İşte BMW X1’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomobil devi BMW’nin SUV modeli X1’in eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? BMW X1 alınır mı? İşte, BMW X1’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den son dakika zammı! 3 modele birden üst üste zam geldi!

BMW; İX, İX1 ve İX3 modellerine zam yaptığını duyurdu. Ağustos ayı kapsamında gelen zamların ardından bu modellerin yeni fiyatları merak konusu oldu.

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Dengeli ağırlık dağılımı ile BMW İX1 bayilerde

Şık ve modern iç tasarımlar sunar. Ayrıca, en son teknolojileri kullanarak akıllı bilgi-eğlence sistemleri, dijital gösterge panelleri ve gelişmiş sürüş yardımcıları gibi özellikler sunar. Peki BMW İX1 17 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sportif ve çevik BMW X1 sizi kendisine hayran bırakacak! Saygınlığı ön planda BMW X1 bayilerde

Hayalinizde bir BMW almak varsa, Borusan Otomotivin BMW Yetkili Satıcı Garantisi ile en çok 2 seneye kadar garanti kapsamında kullanma ve BMW'ye sunulan garanti paket alternatiflerini kullanma imkanını kaçırmayın. İşte 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1'e Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW X1, SUV pazarındaki birçok rakibine göre üstün performans, konfor ve güvenlik özellikleri sunar. Sürüş deneyimi oldukça keyifli ve yol tutuşu dinamiktir.  Peki BMW X1 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Alman gücünü X1'de hissedeceksiniz! BMW X1'e Mart zammı yapıldı mı?! İşte 2023 07 Mart fiyat listesi

Mükemmel sürüş dinamikleri, verimli motorları ve lüks iç tasarımıyla tanınan BMW X1 için fiyat araştırması yapılıyor. Peki BMW X1 2023 07 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Yeni BMW X1’in şubat ayı fiyatı belli oldu! Yeni BMW X1'in teknik özellikleri! 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni BMW X1’in fiyatı belli oldu. Peki, Yeni BMW X1’in özellikleri neler? Yeni BMW X1 kaç TL? İşte 22 Şubat 2023 fiyat listesi...

BMW X1'in 2023 Şubat fiyatları merak ediliyor! İşte BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW X1 2023'te de kendinden bahsettiriyor. Lüks ver gösterişli dizaynı ile BMW X1 içinde Bu yıl yine iddialı. Peki  BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? işte detaylar...

Tamamen elektrikli yeni BMW İX1’in şubat ayı fiyatı belli oldu! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Tamamen elektrikli yeni BMW İX1’in şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW İX1’in özellikleri neler? BMW İX1 kaç TL? İşte 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

x1 Haberi

x1

BMW’nin 2009 yılından bu yana yayınlanan kompakt SUV modeli X1, böbrek ızgaralar, ön bölümün merkezinde etkileyici bir görünüm yaratıyor.

Aracın kenarlarına kadar uzanan ince tasarımlı farlarla bir araya gelerek yeni BMW X1’e güçlü bir ifade katıyor.

Dikey olarak tasarlanan ön bölümün güçlü duruşu, BMW X1’in yan profilinde ve arka tasarımında da devam ediyor. Gömme kapı kollarının üstünden devam eden omuz çizgisi arka aydınlatma grubuna uzanıyor ve modelin siluetine dinamik bir görünüm kazandırıyor.

Yeni BMW X1 önceki nesillerde olduğu gibi pratik ve geniş yaşam alanını son nesil teknolojilerle bir araya getiriyor. X1’in yeniden tasarlanan kokpitin merkezinde ise 10.25 inç boyutunda bilgi ekranına ve 10.7 inç boyutunda kontrol ekranının bulunduğu sürücüye dönük BMW Kavisli Ekran yer alıyor.

Peki BMW X1'in teknik özellikleri neler? İşte,...