03 / 05 / 2024

x3

x3

Avrupalı otomobil üreticisi olan BMW’nin lüks crossover SUV modeli X3 Serisi’nin eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, BMW X3'ün 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

BMW, eylül ayı kapsamında X3 ve X7 modellerine zam yapmayacağını açıkladı. Karar, BMW takipçilerinde sevinçle karşılanırken, bu modellere yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den son dakika zammı! 3 modele birden üst üste zam geldi!

BMW; İX, İX1 ve İX3 modellerine zam yaptığını duyurdu. Ağustos ayı kapsamında gelen zamların ardından bu modellerin yeni fiyatları merak konusu oldu.

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Yenilikçi tasarımıyla Huawei Mate X3 Türkiye'de satışta:  Katlanabilir telefon dünyasına yeni bir soluk!

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X3, Türkiye'de sonunda satışa sunuldu. Uzun süredir merakla beklenen bu telefonun özellikleri ve fiyatı da artık belli oldu. Türkiye'de Huawei Mate X3'ü satın almak isteyenler için seçenekler mevcut.

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Xiaomi’den üç yeni modele MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, Redmi Note 9S, Note 9 Pro ve POCO X3 NFC modelleri için MIUI 14 tabanlı Android 12 güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu.

Markanın ruhunu en iyi yansıtan araç BMW X3'e Nisan zammı geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin X3 modeli için çok az değişiklik görüyor. Uzaktan yakın anahtarı olmadan giriş sistemi bundan böyle seride standart hale gelmiş ve isteğe bağlı Premium paket artık iDrive bilgi-eğlence  sistemi için hareket kontrollerini içermez. Peki BMW X3 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Galaxy Z Fold 5'in ezeli düşmanı Huawei Mate X3 ortaya çıktı! Özellikleri ve fiyatı şok yarattı!

Huawei Mate X3 modeli, uzun süredir çeşitli iddialar ve sızıntılarla gündemde olan bir cihazdı ve nihayet tanıtıldı. İşte detaylar!

Huawei Mate X3’ten ilk tasarım bilgileri geldi! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Mate X3 katlanabilir telefondan yeni tasarım bilgileri geliyor. Paylaşım şirketi, cihazı 23 Mart'ta tanıtacak.

BMW X3 Mart ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Konfor: Geniş ve lüks bir iç mekana sahip olan BMW X3, sürücü ve yolcuları rahat ettirmek için birçok konfor özelliği sunuyor. Bu özellikler arasında koltuk ısıtma,  otomatik klima kontrolü ve panoramik cam tavan bulunuyor. Peki 10 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

x3 Haberi

x3

BMW’nin 2003 yılından bu yana satışta olan X3 modelinde genişliğe ve X modellerine özgü öğelere yapılan yoğun vurgu, ön tasarımına son derece ayırt edici bir görünüm kazandırıyor. Köşeli bir formda tasarlanan BMW Böbrek Izgaraları ve üçgen şeklinde yorumlanan dikey hava girişleriyle yeniden tasarlanan tampon aracın olağanüstü hakimiyetini öne çıkarıyor. Yaklaşık 10 milimetre kadar alçaltılan tamamen LED farlar, modern ve dikkat çekici görünümüyle Yeni BMW X3'ün genel hatlarını tamamlıyor.

Yeni BMW X3'ün yeniden tasarlanan arka bölümü çarpıcı ve modern bir etki yaratıyor. Yeni 3 boyutlu tamamen LED farlar araca daha belirgin bir duruş kazandırıyor.

Peki BMW X3'ün teknik özellikleri neler? İşte, BMW X3'ün teknik özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW X3’NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 1597 cc

Maksimum Hız 208 km/s

Beygir...