07 / 05 / 2024

Xiaomi MIUI 13 hangi cihazlara gelecek

Xiaomi MIUI 13 hangi cihazlara gelecek

Teknoloji meraklılarının dört gözle beklediği yeni MIUI 13 güncellemesi geldi. Peki MIUI 13 güncellemesini hangi Xiaomi telefonların alacağı ise merak konusu. İşte merak edilen konuya ilişkin o detaylar... 

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

MIUI 15 alacak Xiaomi telefonlar!

Yakın gelecekte tanıtılması planlanan MIUI 15 güncellemesi, Android 14 tabanlı olacak. Peki Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri hangileri? İşte ayrıntılar..

Xiaomi'den o model için Android 13 tabanlı MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, 2022 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu Redmi Note 11 Pro 5G modeli için MIUI 14 güncellemesini yayınlamaya başladı. Bu haber, Xiaomiui'nin raporlarına göre duyuruldu.

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi 13 Ultra Avrupa'da Uygun Fiyatla Geliyor, Ancak Türkiye'de Beklentilerin Üzerinde Olabilir!

Avrupa lansmanı yaklaşan Xiaomi 13 Ultra için geri sayım başladı ve ilk fiyat etiketleri de ortaya çıkmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Xiaomi'den üzen haber! O telefon MIUI 14 alamayacak!

Xiaomi Note 10 Lite modeli, beklenen MIUI 14 güncellemesini almayacak. Xiaomi, Android 14 sürümünün yakında duyurulmasıyla birlikte mevcut cihazlara dağıtımını tamamlamak istiyor.

Xiaomi 12C Modeli için MIUI 14 Güncellemesi Yolda!

Xiaomi, yakın zamanda duyurulan MIUI 14 güncellemesini Xiaomi 12C modeline getirecek. İşte detaylar!

Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Android 14 testlerine hangi modellerle başlayacağını açıkladı. Google'ın Android 14'ü tanıtacağı I/O 2023 konferansı yaklaşırken, Xiaomi'nin MIUI veri tabanında listelenen modellerle testlere başlayacağı belirtildi.

Xiaomi'den bir modele daha MIUI 14 güncellemesi geldi!

Xiaomi, Redmi Pad modeline MIUI 14 arayüzünü yayınladı. İşte güncelleme ile ilgili detaylar!

Xiaomi'den Android 13 güncellemesi bir cihaza daha geliyor!

Xiaomi, yakın zamanda Avrupa'da bulunan Xiaomi 13 Lite modelleri için Android 13 güncellemesini yayınlayacak. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar Android 13'ün sunduğu yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

Dakikalar içerisinde şarj olan Xiaomi 13 Ultra herkesi hayran bırakacak! İşte özellikleri ve fiyat listesi

Türkiye pazarında büyük paya sahip olan Çinli firma ve ürettiği Xiaomi 13 Ultra modeli, hızlı şarj desteği ile piyasaya çıktı. Bahsi geçen model dakikalar içerisinde şarj olacak.  İşte ortaya çıkan tüm detaylar.

Xiaomi MIUI 13 hangi cihazlara gelecek Haberi

Xiaomi MIUI 13 hangi cihazlara gelecek

Uzun zamandır kullanıcıların beklediği Xiaomi telefonlar, MIUI 13 güncellemesi ile birlikte geliyor. Bu güncellemeyi alacak Xiaomi telefonlar belli oldu. Android işletim sistemi üzerinde geliştirdiği MIUI 13 güncellemesi, kullanıcılarına bir çok özellik sunuyor. 

Xiaomi telefonlarına getirdiği yeniliklere dolu bu son güncelleme 12 lansmanı ile birlikte tanıtılacak. Yaklaşık yüzden fazla modele 2022 senesi ile birlikte MIUI 13 güncellemesi geleceği belirtiliyor. Bazı cihazlar için ise güncelleme kesinleşti. 

Bununla birlikte...

Xiaomi'nin 12 lansmanı ile tanıtılacak olan MIUI 13 güncellemesi Çin ve çevresine aynı anda geleceği söyleniyor. Bunun sonucunda MIUI 13 güncellemesinin Türkiye'ye de hızlı bir şekilde geleceği düşünülüyor. Bazı modeller Android 12 tabanlı arayüzü kullanabilecek iken bazı modeller ise Android 11 tabanlı arayüzü kullanmaya devam edecek.

Telefonlara verilen seri numaraları ile belirlenen bu 15...