11 / 05 / 2024

xiaomi telefon indirimi

xiaomi telefon indirimi

Xiaomi Redmi Note 10 5G'ye tam 200 Türk Lirası indirim yapıldı! İşte indirim sonrası Redmi Note 10 5G fiyatları...

Xiaomi'den 8 Mart'a özel 7 akıllı telefona 900 Türk Lirasına varan indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Durgun giden akıllı telefon sektörünü hareketlendirmek için Xiaomi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel indirim geldi.

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Xiaomi 13T'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Yüksek Performans ve Gelişmiş Kameralar!

Mobil teknoloji devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13T'nin özelliklerini açıkladı. 144 Hz AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 8200-Ultra işlemci, Leica lensli 50 MP kameralar ve 120W hızlı şarj gibi özelliklerle donatılan bu akıllı telefon, 1 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! Hemen bakın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeline şimdi kaçırılmayacak dev bir indirim düzenledi. Bu indirimi hemen siz de yakalayın. Peki, Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyatı ne kadar? İşte Xiaomi Redmi Note 11 Pro 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Giriş seviyesi akıllı telefon Xiaomi Redmi 10C, A101'de!

A101, Xiaomi Redmi 10C'yi satışa çıkardı... Müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi... A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da... Peki, Vatan Bilgisayar'da indirime giren Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte 10 Temmuz 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Teknosa'da, sakın kaçırmayın!

Teknosa şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini çok uygun bir fiyatla indirimli olarak sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etsin! Stoklar bitmeden hemen yetişin...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro müjdesi! Yeniden stoklara geldi, fiyatını duyan şaştı kaldı!

BİM, Türkiye'nin sevilen market zincirlerinden biri olarak, telefon almak isteyenlere müjdeli haberler veriyor. Mayıs ayında tükendiği için birçok kişi tarafından kaçırılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro tekrar müşterilerle buluşacak.

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Carrefour'un bu indirimi kaçmaz! İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Carrefour Xiaomi'nin amiral gemisi Redmi 10C internetten çok ucuza satışa çıkarıldı.  CarrefourSA kart'a özel %12 indirimi değerlendirmek isteyenler haberimize bakabilir. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

xiaomi telefon indirimi Haberi

xiaomi telefon indirimi

Artan fiyatlar nedeniyle birçok insan eski telefonunu yenilemekten vazgeçti ve bu da akıllı telefon piyasasına durgunluk getirdi. Piyasaya hareket katmak için pek çok şirket akıllı telefonlara indirim yaptı. Bunlardan birisi de Xiaomi'den geldi! Xiaomi, Redmi Note 10 5G modeline büyük bir indirim yaptı.

Xiaomi'nin Redmi Note 10 5G modeline uyguladığı indirim 15 Mart'a kadar geçerli olacak. İndirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken telefonunuzu Xiaomi'nin resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almanız yeterli.

Peki Redmi Note 10 5G'nin özellikleri neler, fiyatları ne kadar?

Xiaomi Redmi Note 10 5G'nin Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Redmi Note 10 5G 6.5 İnç ekran büyüklüğüne ve IPS LCD ekran teknolojisine sahip. Ayrıca 8.92 milim inceliğe sahip olan cihazın gri, mavi, gümüş ve yeşil olmak...