03 / 05 / 2024

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Ada tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ümit Aşgenaz tarafından kuruldu.

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Çendik tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited bugün Ataşehir'de Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Onut Baykal tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Ysn 2021 İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn 2021 İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Solmaz tarafından kuruldu.

İniakdağ Gayrimenkul Otomotiv Madencilik Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İniakdağ Gayrimenkul Otomotiv Madencilik Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Delavar Ahmadzaı  tarafından kuruldu.

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Ada tarafından kuruldu.

Yada Madencilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A - Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi. -Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. -İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her...