06 / 05 / 2024

Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kuzu ve Dilek Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  A. Buğra Ağbayırt tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kuzu ve Dilek Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.


Yade Bilişim Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa,...