30 / 04 / 2024

yağ kaz. binası

yağ kaz. binası

Kayseri 4. İcra Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan 12.800,00 metrekarelik tarlayı 1 milyon 417 bin 167 TL'den satışa çıkarıyor

Yapısını güçlendirmek isteyene müjde geldi! Öyle bir destek geliyor ki, faizler iniyor, vadeler uzuyor!

Evini ya da binasını güçlendirmek isteyen vatandaşa iyi haber geldi. Buna göre güçlendirme ve kentsel dönüşüm kredisinde limitler artırılırken, faizler aşağı çekiliyor ve vadeler de uzatılıyor. İşte detaylar…

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 Euro'ya sattı!

Peker GYO'nun portföyünde yer alan Almanya'nın Hagen şehrindeki binası toplam 2 milyon 500 bin Euro'ya satışına ilişkin noter sözleşmesi imzalandı. 2 milyon 600 bin Euro olan satış bedeli, 2 bin 500 bin Euro olarak revize edildi.

Peker GYO Heinsberg'deki binasını 4.8 milyon Euro'ya resmen sattı!    

Peker GYO, Almanya'nın Heinsberg şehrinde yer alan 48 dairelik binasını toplam 4 milyon 800 bin Euro'ya sattı...

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Bayraklı’ya 2 yeni kamu binası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Bayraklı’ya Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılmak üzere iki yeni hizmet binası yapılacağını bildirdi. 

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Şişli Meslek Lisesi'ni tehlikeye sokan bina yıkılıyor!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nin yanındaki inşaat çalışması nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan binası yıkılıyor..

Dolmabahçe Sarayı'na Kültür Hediyelik Eşya Binası yapılacak!

1856'da Sultan Abdülmecit tarafından yaptırılan Dolmabahçe Sarayı'na "hediyelik eşya mağazası" yapılacak. "Kültür Hediyelik Eşya Binası" için 11 Temmuz'da ihaleye çıkılacak.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kazı çalışması başladı!

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının kazıkları kırık mı?

İzmir Büyükşehir Belediye binasının depreme dayanıklı olmadığını ortaya koyan raporda yapıyı taşıyan kazıkların kırık olduğu da yer alıyor. 2 bin çalışanın can güvenliği risk altında

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

yağ kaz. binası Haberi

yağ kaz. binası
Kayseri 4. İcra Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan 12.800,00 metrekarelik tarlayı 1 milyon 417 bin 167 TL'den satışa çıkarıyor. Tarla üzerinde asfalt plent tesisi, yağ kaz. binası, kompresör binası, idare binası, şantiye binası, bekçi kulübesi, kantar ve kabini, elektrik trafosu, mazot tankı ve pompası ve sahadaki agrega bulunuyor. Toplam değerleri 1 milyon 417 bin 167 TL olan tarla ve üzerindeki gayrimenkullerin ihalesi 14 Haziran'da yapılacak. 
İhale ilanı için