02 / 05 / 2024

Yağmur Mobilya mağazaları

Yağmur Mobilya mağazaları

Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü.

Mobilya sektörü KDV düşülürse canlanır!

Ürün çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Yağmur Mobilya, 2015’te 50 mağaza açmayı planlıyor. Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Faruk Pircanlı, nüfusu yoğun illerde açacakları mağazalarla yeni istihdam sağlayacaklarını söyledi.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Bauhaus Türkiye'deki mağazalarını kapattı!

Yaklaşık 25 yıldır hizmette olan Bauhaus Türkiye, çalışanlarının ziyaretçilerinin tedarikçilerinin sağlıkla ilgili sorun yaşamamaları için mağazalarını geçici süre kaydıyla kapattı...

IKEA Çin'deki mağazalarını kapattı!

İsveç merkezli mobilya devi IKEA koronavirüs salgını sebebiyle Çin'deki tüm mağazalarını geçici olarak kapattığını açıkladı...

Ayvalıdere Yağmur Suyu Tüneli TBM indirme töreni yapıldı! 

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçedeki 11 noktanın sel riski taşıyan yerlerini su baskınlarından kurtaracak Ayvalıdere Yağmur Suyu Tüneli Tünel Açma Makinesi İndirme Töreni'ne katıldı. 

Derlüks Deri perakende mağazalar açmayı planlıyor!

Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı Güzelci, “Ürettiğimizin neredeyse tamamını direkt ya da endirekt olarak ihraç ediyoruz. A segment müşteriye hitap ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında perakende mağazalar açarak kâr marjını arttırmayı hedefliyoruz” dedi...

3. İstanbul cadde mağazaları bugün satışta!

3. İstanbul'da Dolar'a Euro'ya inat 3 büyük fırsat sunuluyor. 3. İstanbul cadde mağazaları 1.660 liradan başlayan taksitlerle açık artırmayla bugün satışa çıkıyor...

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

110 ülkede Türk markalarının mağazaları var!

Hazır giyimciler dünyanın dört bir yanında mağazalaşıyor. Modanın merkezi İtalya’dan Sahraaltı Afrika ülkesi Botsvana’ya 110 ülkede Türk markalarının mağazaları var. Perakendecilerin yeni rotası artık Arjantin, Şili, Çin, Hindistan gibi uzak coğrafyalar…

Yağmur Mobilya mağazaları Haberi

Yağmur Mobilya mağazaları


Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü.


Açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ali Eşref Fakıbaba, merkez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve geniş bir davetli grubunun katıldığı mağaza ile birlikte Yağmur Mobilya'nın konsept mağaza sayısı 21'e çıktı.


Adana ile Düzce'de bulunan üç ayrı tesisinde dünya standartlarına uygun üretim yapan Yağmur Mobilya'nın Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, "İş ortağımız Remzi Özdede ile yaptığımız bu mağazamız, markamızın kaliteli hizmetinin bölge halkına ulaştırılması için çok önemli bir misyon üstlenecektir." dedi. Demirci, aynı zamanda gelecek ay içinde Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde de yeni bir konsept mağaza açılışı gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.


Milletvekili Ahmet Eşref...