03 / 05 / 2024

yahşihan toki projesi

yahşihan toki projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 4 bin 66 metrekare alana sahip.

O ilde 2 adet arsa ve 2 adet arazi satılıyor! İl Özel İdaresi tarihi verdi!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. Peki Kırıkkale'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

AP Univercity nerede? AP Univercity fiyat listesi!

AP Univercity nerede sorusunun yanıtı ve AP Univercity fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

AP Univercity'de 1.3 milyon TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kırıkkale AP Univercity'de fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 

İl Özel İdare ticari ve konut imarlı arsa satacak!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan ticari ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

Yahşihan Belediyesi Kırıkkale'de KDV'den muaf arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

yahşihan toki projesi Haberi

yahşihan toki projesi

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kırıkkale Yahşihan projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Projede konutların yanı sıra 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alıyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/638527 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kırıkkale İli Yahşihan İlçesi Erenler Mahallesi 300 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve...